Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elismerés a sikercsapatnak

2010. június 9. 18:54
Emléktárgyat vehetett át a honi elitben negyedik helyen végző Company Veszprémi RC együttese, s távozó edzője Porga Gyula alpolgármestertől.

Pogra Gyula alpolgármester a városháza tárgyalótermébe invitálta az Extraligában elődöntős veszprémi férfi röplabdacsapat vezetőségét és edzőjét, hogy a sajtó nyilvánossága előtt is kifejezze elismerését az alkulat idei teljesítményéért.


Porga Gyula

– Történelmi sikert ért el idén a veszprémi röplabdasport. Bízom benne, hogy ez nem egyedi eset volt, hiszen nincs olyan eredmény, amelyet ne lehetne a következő évben megismételni, vagy esetleg túlszárnyalni – összegezte véleményét a sportügyekért felelős politikus, aki szerint az együttes sikere a jó menedzsmentben, a stabil szakmai háttérben, s magában a jó szellemű társaságban rejlik.

A városvezető a méltató szavak mellett emléktárggyal köszönte meg a családi okok miatt távozó játékos-edző, Szabó Gábor munkáját. – Bízom benne, hogy Gábor szép emlékekkel távozik Veszprémből, s talán egyszer vissza is tér közénk – mondta Porga.


Szabó Gábor és Porga Gyula

Az egyesület szintén kiérdemelte az elismerést, amelyet Jánosik Gergely egyesületi elnök vehetett át, aki megköszönte az önkormányzat támogatását, valamint a sajtó munkatársainak a csapat médiavisszhangját.


Jánosik Gergely és Porga Gyula

Czintula Róbert elnökségi tag az utánpótlás nevelés fontosságát hangoztatta.
– Szeretnénk a gyerekeket a jó tanuló, jó sportoló életpálya felé terelni, akik közül már többeknek sikerült a felnőtt csapatban bemutatkozni. Nem célunk drága játékosokat idehozni, inkább próbáljuk csapattá gyúrni a sajátnevelésű játékosainkat a nem veszprémiekkel – összegezte a klub szemléletét a szakember.


Czintula Róbert

Elhangzott, hogy az egyesület továbbra is tárgyal a költözés lehetőségéről a Lovassy gimnázium csarnokába, s szintén folynak az egyeztetések az új edző személyéről.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.