Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Miniszterek, polgármester és AC/DC is volt Iggy Pop koncertjén

2023. július 31. 11:29
Vasárnap este egy olyan koncertet tartottak a Gyárkertben, ami bizonyos szempontból kiemelkedik a 2023-as, világsztárokkal teletűzdelt felhozatalból. A 76 éves rocklegenda, Iggy Pop lépett fel és adott egy olyan laza koncertet, ami magával ragadta még azokat az embereket is, akik egyébként a hétköznapokban öltönyben, nyakkendőben tűnnek fel leginkább.

A közönség soraiban ugyanis Varga Mihály pénzügyminiszter is ott volt, erről pedig egy közös fotó is árulkodik, ahol Navracsics Tibor, területfejlesztési miniszterrel és Porga Gyula, polgármesterrel van éppen.

A képet Varga Mihály veszprémi kollégája posztolta ki még vasárnap este a közösségi médiában. A közös fotón az is látszik, hogy a pénzügyminiszter valóban lazára vette a figurát, egy AC/DC pólóban jelent meg, amin a rockegyüttes ismert slágerének, a "Money talks-nak" a címe volt olvasható. Ez magyar fordításban annyit tesz, hogy "Pénz beszél".

vehir.hu
további cikkek
Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert Szavakban igen, tettekben már kevésbé támogatja néhány képviselő, hogy idén is legyen Gyárkert A márciusi közgyűlésen került pecsét arra a hivatalos döntésre, ami lehetővé teszi, hogy az EKF sikerprojektje, a Gyárkert idén is folytatódjon, sőt egészen 2026-ig a város kiemelt fesztiváljai közé tartozzon. A közgyűlés erről szóló szavazásán viszont meglepő módon nem voltak egységesek a kérdésben a fideszes és ellenzéki képviselők. 2024. április 5. 14:25 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben 2026-ig szinte biztosan lesznek nyári koncertek a Gyárkertben A kiemelt fesztiválok közé sorolta és az idei évre jelentős támogatási kerettel látta el a Gyárkertben rendezendő nyári koncerteket a képviselő-testület csütörtöki ülésén. 2024. március 28. 15:09 Nyáron ismét kinyit a Gyárkert Gyárkert Nyáron ismét kinyit a Gyárkert Porga Gyula polgármester a közösségi médiában erősítette meg, hogy idén nyáron sem maradnak koncertek és rendezvények nélkül a veszprémiek a Gyárkertben. 2024. március 14. 19:37 Éjszakai jégdiszkó a Téli Gyárkertben Éjszakai jégdiszkó a Téli Gyárkertben A téli szórakozás új dimenziója nyílik meg az érdeklődők számára, ugyanis ,,Csússzunk együtt át az éjszakába!” jelmondattal a Téli Gyárkert is csatlakozott a 8. Bayer Construct Jégpályák Éjszakája országos rendezvénysorozathoz, amelyet idén január 20-án, szombaton tartanak.   2024. január 17. 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.