Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
11°C

Alkoholos italok, amelyekkel a hölgyek kedvében járhatunk

2023. augusztus 11. 13:48

Alkoholos italok a hölgyek ízlésére és preferenciáira hangolva. Pontosan róluk lesz szó ebben a bejegyzésben. Nemcsak a gyengébbik nem képviselőinek ajánljuk a cikk elolvasását, hanem azon urak számára is, akik szívesen kápráztatnák el szívük választottját. Ennyi talán elég is bevezetés gyanánt, most pedig nézzünk meg néhány csajosan különleges modern italt!

Miért örülnének a hölgyek egy Shanky's Whip Black Irish Whiskey likőrnek?

Könnyed, csajos, kellően finom, ráadásul egy izgalmas sztori is társul hozzá. A régi idők nagy zsokéjának számító Shanky ugyanis a legenda szerint gondolt egy merészet, így ló helyett egy struccot fogott a kocsija elé a versenypályán.

Önmagában már ezért is érhető, hogy az iDrinks likőr választékában miért keresik sokan a hölgyek közül a Shanky's Whip Black Irish Whiskey likőrt. A másik faktor bizonyosan az ízélmény, mert az ital egészen egyedi finomságot képes a poharakba csempészni.

A csajos bulik kifogástalan hozzávalójaként krémes, tejkaramellás illattal, fenséges krémességgel és ellenállhatatlan fűszeresség. Ízében pedig a vaníliás karamella az, aminek képtelen megálljt parancsolni.

A kávét és a gint kedvelő hölgyek kedvencének számító 400 Conigli Volume 1 Coffee gin

Azon hölgyek számára ajánlott tenni egy próbát ezzel a különlegességgel, akik szívesen kóstolnának meg egy fenséges etióp kávét, valamint egy mesésen ellenállhatatlan gint, méghozzá egyszerre.

További érdekesség még az ital kapcsán a nyúl szimbóluma, amely a jó szerencsét és a termékenységet jelképezi. Legyünk őszinték, a gyengébbik nem képviselői számára mindkét aspektus szimpatikusnak számít.

Pláne úgy, hogy az ital készítői igencsak kitettek magukért. Merthogy nem voltak restek beutazni a világ négy sarkát, hogy mindenhol megtalálják a legjobb összetevőket. Sőt, magát a kávét borókás párlatban desztillálták, majd hozzáadott ízesítő nélkül alakítottak ki olyan esszenciát, amivel nem minden nap találkozik az ember.

Az unikornis motívumával színesített Unicorn Tears Raspberry gin likőr

A csodás egyszarvú motívumával színesített italban talán az unikornisok melankolikus könnyei nem feltétlenül érezhetőek vissza. Persze könnyen lehet, hogy ezt az irreális elképzelést egyetlen hölgy sem vallja magáénak.

Viszont annak már sokkal nagyobb az esélye, hogy keserű narancsban bővelkedő gin kóstolása már nagyon is szimpatikus elképzelésnek hat. Különösen annak fényében, hogy minden egyes kortyban érezhető, ahogy a keserű narancs kéz a kézben jár a citrusossággal és a borókával. 

Sőt, ennek tetejébe ízletes kandírozott narancs jegyei simulnak össze a kesernyés gines alapvető ízzel. Mindezt édes, juharszirupos árnyalatok koronázzák meg, aminek a legtöbben képtelenek ellenállni.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.