Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megújult az Akácfa és a Batthyány utca

2023. szeptember 8. 10:28
Két felújított utcát adtak át csütörtökön.

Az Akácfa utca 550 méter hosszan újult meg nagyságrendileg 92 millió forintból, míg a Batthyány utca 190 méteren 34 millió forintból, amit a Modern Városok Programból finanszíroztak – közölték a két érintett választókerület önkormányzati képviselői, Bázsa Botond és Strenner Zoltán. Mindkét helyszínen az úttest friss aszfalt burkolata mellett a járdát is átépítették, az térköves burkolatot kapott. 

A megvalósult fejlesztésekkel kapcsolatban Brányi Mária alpolgármester elmondta: az önkormányzatnak fontos feladata a közvetlen lakókörnyezet műszaki fejlesztése, amelyre ezúttal a Modern Városok Program keresztül juttatott forrást a kormány. Az alpolgármester hangsúlyozta: a belvároshoz közeli, ám már a lakóövezetben található utcákat újítottak fel, amelyek az adott városrészen belül az átmenő forgalom szempontjából is érintettek.

vehir.hu
Domján Attila
további cikkek
Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Karbantartás miatt a mostani és a következő hétvégén lezárják a Déli pályaudvart Két áprilisi hétvégén, 6-án és 7-én, valamint 13-án és 14-én a Déli pályaudvaron komplex karbantartást végeznek, ezért akkor az állomás nem indít és nem fogad vonatokat, ugyanakkor a pénztárcsarnok a lezárás ideje alatt is megközelíthető marad - közölte a Mávinform szerdán a vasúttársaság honlapján. 2024. április 3. 15:32 Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Több mint duplájára emelkedett a tanuló bérletesek száma a V-Busznál Hatalmas sikert aratott a 350 forintos tanuló bérlet Veszprémben, már az első hónapban több ezer új fiatalt sikerült megnyerni a közösségi közlekedésnek. 2024. március 7. 13:17 A GTA-ban érezte magát a sofőr közélet A GTA-ban érezte magát a sofőr A valószínűleg ittas állapotú férfi a lépcsőn át szeretett volna távozni autójával, ám az érdekes manőver nem sikerült. 2024. március 2. 9:13 Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között közlekedés Gyorsan és biztonságosan lehet suhanni Nemesvámos és Veszprémfajsz között Befejeződött a Nemesvámost és Veszprémfajszot összekötő 1,35 km-es útszakasz teljes felújítása, így az utazási élmény mellett a biztonság szempontjából is sokat javult a helyzet. Sőt, Nemesvámoson már egy fix traffipax is figyeli az autósokat. 2024. március 1. 9:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.