Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C

Tanulj falazó kőművesnek egy felnőttképző oktatóközpontban!

2023. szeptember 12. 12:33

Hosszú évek óta az építőiparban dolgozol, de nincs a kezedben semmiféle igazolás arról, hogy a munkaköröd tudója vagy? Vagy most akarsz szakmát váltani és falazó kőművesként képzeled el a jövőt? Akkor itt az ideje, hogy jelentkezz egy képzésre! 

A falazó kőműves képzés államilag elismert tanúsítványt ad

A Gyémánthegy falazó kőműves képzésének elvégzését nagyon sok szakmabeli tűzi ki elérendő célként. Olyan munkavállalók, akik már évek óta bizonytalanságban élnek - kiszolgáltatva a munkaerőpiac és a munkáltatók kénye-kedvének.

Hiába végzik napi szinten tökéletesen a munkájukat, bármikor utcára kerülhetnek a gazdasági helyzet negatív alakulása miatt. Államilag elismert dokumentum nélkül pedig hiába a gyakorlati tapasztalat, nehéz lesz újra elhelyezkedni vagy vállalkozni.

De ennek nem kell így lennie! A Gyémánthegy felnőttképző oktatóközpont olyan megoldást kínál erre a problémára, amit minden érintettnek érdemes kihasználnia. A falazó kőműves építőipari képzésük végén államilag elismert tanúsítvány igazolja majd, hogy a szakma minden apró részletét elsajátította a hallgató.

Milyen előnyöket tartogat a felnőttképző oktatóközpont?

A felnőttképző oktatóközpont által szervezett képzéseken olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakmai oktatók tartják az órákat, akik maguk is aktívan a szakmában dolgoznak. Ismerik a legfrissebb technológiákat, lépést tartanak az innovációkkal és trendekkel. 

A professzionálisan felszerelt tanműhelyekben a tanulók élesben is kipróbálhatják a munkafolyamatokat, jártasságot szerezhetnek a módszerek alkalmazásában. A gyakorlati órákon is kérdezhetnek, fejlődhetnek. Nagy segítséget jelent a jelentkezőknek az is, hogy kamatmentes részletfizetéssel egyenlíthetik ki a tanfolyam díját, ahogy a cégeknek a csoportos kedvezmény garantál könnyebbséget. 

Mi az a rövidített óraszám?

A falazó kőműves szakmai képzést szakmabeliként akár rövidített óraszámban, pár hónap alatt is el lehet végezni. Ez azok számára lehet kiváló lehetőség, akik aktív dolgozóként nem tudnak folyamatosan részt venni a képzésen, de szeretnének egy államilag elismert papírt a szaktudásuk igazolásaként.

A felnőttképző oktatóközpontban lehetőséget kínálnak a szakmabeliek részére, hogy egy előzetes tudásfelmérésen számot adva a szakmai tudásukról csökkentett óraszámban vegyenek részt a tanfolyamon. Ezzel az előnnyel indulva akár néhány hónap alatt is teljesíthető a falazó kőműves képzés.

A záróvizsgára való felkészülés miatt sem kell senkinek aggódnia: a képzés ideje alatt minden segítséget és szakmai tananyagot biztosítanak, ezzel lerövidítve az egyéni felkészülési időt. 

Jövőre vállalkozni már csak képzettséggel lehet

Nos ez is egy olyan jogszabályi változás lesz jövő év elejétől, aminek nem mindenki fog örülni. Ha függetlenedni akarsz és falazó kőművesként szeretnél vállalkozni, akkor képesítéshez kötött tevékenységet csak akkor folytathatsz, ha a jogszabályokban meghatározott képesítési követelményeknek megfelelsz.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.