Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi éremeső Enyingen

2010. június 15. 18:04 // Forrás: Janku Ferenc
Kiválóan szerepeltek a CENTRUM Sport Egyesület birkózói az enyingi szabadfogású birkózó versenyen.

Pénteken rendezték az Enying-kupa szabadfogású birkózóversenyt. A négy korosztály számára kiírt régiós megmérettetésre 18 fővel érkeztek a CENTRUM Sport Egyesület birkózói. A versenyzőknek nem csak egymással, hanem a már-már elviselhetetlennek tűnő kánikulával is meg kellett küzdeniük.

A diák II. és serdülő korosztályok döntői kimondottan színvonalas küzdelmeket hoztak, amelyek közül a serdülő 59 kg-ban induló Krebsz Kolos és enyingi ellenfelének mérkőzését a közönség álló tapssal jutalmazta. Az első menet „kóstolgatással” telt, amelyben feltérképezték egymás tudását a fiúk. A másodikban gyönyörű akciókat és dobásokat láthattunk mindkét oldalon, majd következett a mindent eldöntő harmadik menet, amelyben a fizikai állóképesség, a taktika és a győzni akarás meghozta a veszprémi fiú győzelmét!

– Külön öröm számunkra, hogy az újoncként bemutatkozó Balta Milán bátran, az edzői utasításokat betartva versenyzett, így első versenyén harmadik helyet szerezett! Összességében egyesületünk kiválóan szerepelt, hiszen az erős mezőnyből valamennyi birkózónk éremmel tért haza – büszkélkedett Túri Péter edző.

Ez a siker annak is köszönhető, hogy a közelgő Strandbirkózó Országos Bajnokságra készülve megváltoztattuk az edzésmódszereinket, sokkal több időt töltöttünk szabadtéren mind gyakoriságban, mind tartamban, és ez jótékonyan hatott a fiúk állóképességére.

Eredmények

1. helyezettek: Biró Andor, Balázs Levente, Shvarcinger Zsolt, Széles Erik,
2. helyezettek: Minyó Bence, Krebsz Martin, Biró Barna, Krebsz Boldizsár, Krebsz Kolos
3. helyezettek: Nagy Gergő, Kránicz Gábor, Szabó Áron, Jákói Márk, Pankotai Tibor, Németh Donát, Hungler Félix, Szukop Marcel, Balta Milán.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.