Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Univerzális KCR daruk minden szállítási és rakodási feladatra

2023. szeptember 18. 12:50

Az építkezéseken komoly segítségét jelentenek a különféle munkagépek, amelyek megkönnyítik, leegyszerűsítik a számtalan munkafolyamatot, közülük is kiemelkednek a kis és nagy munkáknál egyaránt alkalmazható darus teherautók. 

Az építőanyagok szállítása és rakodása könnyen és gyorsan elvégezhető darus autóval, ehhez kínál kedvező lehetőséget a Prédio-Bau teherautó bérlés Győrben. Ám a KCR-ek nemcsak az építőiparban használhatók, de filmforgatásokon, műtárgyak szállításánál, illetve különböző és akár meglepő feladatokra is.

Kíváncsi vagy például arra, hogy mi köze van az önrakodós teherautóknak a háborús védvonalakhoz? Tarts velünk, és mindenre fény derül!

Népszerű járműtípus megannyi feladatra

Az építkezések számtalan feladatot adnak, ahol az egyes részmunkák egymásra épülnek, így megfelelő koordináció szükséges a határidők tartása érdekében. Minél több folyamatot tud egy a projekt bonyolítója egy kézben tartani, annál egyszerűbb dolga van.

A darus önrakodók nemcsak raklapos, hanem ömlesztett áruk, nagy súlyú és kiterjedésű tárgyak, így például gépek, berendezések, kiállítási tárgyak szállítására és emelésére is alkalmasak.

A KCR bérlés elérhető és költséghatékony opciót kínál, akár magánszemélyként, akár cégként van rá szükséged, egyszeri alkalomra vagy rendszeresen. Így csak az adott munkára kell igénybe venni, kedvező díjért cserébe.

KCR-bérlés adott projektre

Egy darus teherautó nagy beruházás, és a legtöbb esetben felesleges is, még olyankor is, ha vállalkozóként rendszeresen van rá szükség. Bérlet keretében, hosszú távú szerződéssel, kedvező óradíjért vehető igénybe, mindig az adott projektre, a munkához leginkább megfelelő méretben és teherbírással.

Ekkor a járulékos költségek, a karbantartás feladata sem téged terhel, azt a bérbeadó fizeti, intézi. Ő biztosítja továbbá a szakértő kezelőszemélyzetet, valamint a behajtási engedélyeket is.

Egy kis történelem 

Szomorú apropója van annak, hogy a darus autók mi mindenre használhatók, hiszen a szomszédban újra háború dúl, és ennek kapcsán említést érdemel egy több, mint fél évszázados történet. Bár napjainkban a háború más színtéren és más eszközökkel zajlik, így a korábbi védőövezet aktualitását vesztette, de érdekességképp, a KCR-ek kapcsán újra időszerű.

1940-ben a német hadvezetés titkos megállapodást kötött a magyar vezetéssel egy határmenti védvonal kiépítéséről Kárpátalján arra az esetre, ha a nagyhatalmi német-szovjet szövetség felbomlana. Az Árpád-vonal névre keresztelt erődrendszer kiépítését a civilek bevonásával, teljes titokban kezdték meg a határ mentén.

Monumentális projekt vette kezdetét, úttorlaszok, bunkerek, futóárkok, harckocsiakasztó betonprizmák építésére vezényeltek ki mintegy 35 ezer munkást. A nagy mennyiségű építőanyag szállítását 80-90 platós teherautó segítette. 

Nagy teljesítményük révén ezeknek a járműveknek ma is helye van a legnagyobb építkezéseken, ahogy a családi ház építésénél is: bérelj Te is, ha szükséged van rá!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.