Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 15. Henrik
Veszprém
21°C
2024. július 15. Henrik
Veszprém
21°C

Veled végtelen – jön az 1x1 fesztivál

2023. szeptember 20. 15:24
Szeptember 21-23. között az Acticityben rendezik meg az EKF támogatásával megvalósuló, a Három Királyfi Három Királylány alapítvány által szervezett fesztivált. Koncertekre, kulturális eseményekre, kommunikációs és gasztronómiai workshopra várják az érdeklődőket.

Szerdán, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Deák Zsuzsanna, a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány ügyvezetője, Czomba Albert és Janovics Zoltán szervezők részletesen ismertették a programot.

A főként fiatalokat, egyetemistákat megszólító esemény háromnapos, nyárbúcsúztatónak tökéletes. Olyan fellépők érkeznek, mint a Parno Graszt, Ivan and the Parazol, Blahalouisiana, Aurevoir, Bohemian Betyars.

Az esti koncerteket önismereti előadások – elsősorban a Z generációt érintő – workshopok előzik meg. A fesztivál egyik célkitűzése a társas kapcsolatok kialakításához szükséges készségek erősítése, valamint a baráti, ismerősi közösségek kialakításának lehetősége.

A „kollégiumi főzőiskola” elnevezésű workshopot Szabó Simon színész vezeti. Olyan ételek elkészítését fogja bemutatni, amelyeket a praktikussági paramétereket nézve egy kollégista is képes megfőzni. Lesz dalszerző workshop, az Aurevoir közreműködésével.

A fesztiválra online érdemes jegyet váltani, hiszen kedvezményesebb, mint a helyszíni vásárlás, amire szintén van lehetőség.

A további részletekről itt olvashat.

Szabó Eszter
Domján Attila
további cikkek
Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Rozé Rizling Jazz Napok Frissítő italok és üdítő koncertek a rekkenő hőségben Péntek esete megnyitotta kapuit az Óváros téren a veszprémi nyár egyik legjobban várt fesztiválja, a Rozé Rizling Jazz Napok. 2024. július 13. 15:07 Újabb öt évig Péterváry-Szanyi Brigitta vezeti a múzeumot Laczkó Dezső Múzeum Újabb öt évig Péterváry-Szanyi Brigitta vezeti a múzeumot A közgyűlés újabb öt évre bizalmat szavazott a Laczkó Dezső Múzeumot 2019 óta irányító Péterváry-Szanyi Brigittának. A régi-új igazgató pénteken sajtótájékoztatón értékelte az intézmény helyzetét. 2024. július 13. 21:41 Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark Július 11. különleges nap volt a Sobri Jóska Élményparkban, hiszen egy napon ünneplték a helyszín születésnapját, valamint a Nagy Kaland Napját. A rendezvény igencsak jó hangulatúra sikeredett, a pecsétgyűjtő verseny, a kincsvadászat, a tutajhúzás, a hangszersimogató is remek alkalmat adott a kikapcsolódásra. Menet közben pedig maga Sobri Jóska is megérkezett… 2024. július 12. 15:10 Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Augusztus 9-11 között másodszor rendezik meg Balatoni Filmzene Fesztivált Balatonalmádiban. Az idei programban három nap alatt kilenc formációtól, hat különböző műfajban csendülnek fel régi és új idők film-főcímzenéi és betétdalai, könnyed, változatos és színvonalas szórakozást kínálva a Balaton északi partján üdülőknek és az itt lakóknak. 2024. július 10. 22:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.