Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A kiegészítő, amibe egy egész élet belefér

2023. szeptember 26. 9:55

A női táska a bizalmas titkok tudója. Munka, szerelem, gyerek és hobby - tényleg minden jól megfér benne egymás mellett. A tartalma folyamatosan bővül és bővül, és persze kizárólag kulcsfontosságú, nélkülözhetetlen dolgokkal.

Főszereplő és kiegészítő 

Emlékszünk még Pom Pom meséiben Gombóc Artúrra, a túlsúlyos madárra? És arra a monológra, amiben felsorolja, hogy milyen csokoládét szeret? Hát, az összeset. Valahogy így vagyunk mi nők is a táskákkal. Tehát szeretjük a: válltáskákat, a kézitáskákat, a vászontáskákat, a bőrtáskákat, az utazótáskákat, a hátizsákokat - mindent, ami megtalálható az atáska női táska kínálatában

Akadnak hölgyek, akiknek a táska nemcsak egy kiegészítő, hanem maga a nagybetűs főszereplő, tökéletes harmóniát alkotva az aktuális szettel. És vannak, akiknek elsősorban praktikum: a munka, a tanulás, a mindennapok segítője. Akárhogy is viszonyulunk eme becses darabhoz, szerencsére rengeteg modell közül válogathatunk.

Stílus

A kézitáskák kifinomultságot, egyfajta női bájt közvetítenek. Gondoljunk csak Audrey Hepburn kislányosan törékeny, bohó karakterére az Álom luxuskivitelben című filmben. Nem igazán a ruha maradt meg a mozinézők emlékezetében, hanem a kézitáska. Letisztult, egyszerű, pont amilyennek lennie kell.

Praktikum

A válltáskák a mindennapok kísérői. Kisebb, nagyobb, szélesebb, hosszabb - minden méretben megtaláljuk. Kialakításuk a klasszikustól az igazán egyedi megoldásokig terjed. Garantáltan megtalálod köztük a hozzád illőt. Bőrből vagy vászonból? Csak rajtad áll. 

Ugyanúgy, ahogy a színek, formák közti választás lehetősége is. Szereted a nőcis, dögös darabokat? Akkor a rózsaszín bőrtáska telibe talál nálad. Csak egy válltáskát szeretnél, de a ruhatárad színes és sokféle stílust magában foglal? Akkor számodra a fekete bőr a legjobb választás.

Egy igazán tevékeny nap áll előtted? Reggel a gyereket iskolába viszed, utána rohansz az irodába - természetesen a laptopoddal egyetemben - , aztán munka után még belefér egy gyors edzés is, majd este egy üzleti vacsora? Egy válltáskával az egész nap nélkülözhetetlen kellékeit magaddal tudod hordani. 

A női hátizsákok a sokoldalú praktikum non plus ultrái. Napjaink igazi sztárjai. Azoknak a nőknek találták ki, akik nem akarják az eleganciát feláldozni a praktikum oltárán. Őket látjuk a buszon, a villamoson, az utcán. Minden korosztály kedvence, hiszen méretben, stílusban, színben és mintázatban végeláthatatlan variációkat találunk belőle. Hordhatjuk a kezünkben, a vállunkon, vagy lazán csak az egyik vállunkra dobva. Elfér benne a laptop, az edzőruha, sőt, ha egy boltot is útba ejtünk, nem kell külön szatyrot kérnünk a bevásárláshoz. 

Egy táska sok mindent elmesél rólunk; hogy honnan jöttünk, hová megyünk, szemlélődünk, vagy rohanunk, ragaszkodunk a klasszikusokhoz, vagy a formabontás hívei vagyunk. Akármilyen modellt is választunk, az a lényeg, hogy illeszkedjen hozzánk, az életstílusunkhoz. A partnerünk legyen, akármerre is visz az utunk.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.