Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 15. Henrik
Veszprém
25°C
2024. július 15. Henrik
Veszprém
25°C

Hatvan éve házasok: a randevú, ami soha nem ért véget

2023. október 6. 11:15
Kedd este díszes vacsorával ünnepeltek azok a párok, akik hatvan évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. A Betekints Hotel remek helyszínt kínált az ünneplő pároknak, ahol a polgármester köszöntötte őket.
 

Mindannyian úgy vágunk bele, hogy örökre szól. Vannak, akiknek tényleg sikerül. Akiknek valóban egy életre szól a szent fogadalmuk. Hogy mi a titok? A megszólaló párok szerint elsődlegesen fontos a megbocsátás, a kitartás, egymás elfogadása, és természetesen a szeretet.

A gyémántlakodalom nem csupán azért nagy dolog, mert a szerelem ennyi éven át kitartott, de a párok azt is elmondhatják magukról, hogy együtt, ketten megéltek egy szép kort.

Porga Gyula polgármester feleségével, Héthelyi Rékával fogadta az ünneplő párokat. Köszöntésük meghatóra sikeredett, a beszámolók, a történetmesélések sokak szemébe könnyeket csalt. A polgármester szerint rendkívül fontosak ezek az ünnepek. Nem csupán az ünneplő pároknak ad ez az esemény, de a fiatal házasok is példaként tekinthetnek hatvanadik házassági évfordulójukat ünneplő társakra.

Portálunk megkérdezett néhány idős párt, hogy nekik mi a titkuk, ami hatvan éve összetartja őket. A válaszokat és a megható pillanatokat az alábbi videónkban megmutatjuk:

Szabó Eszter
további cikkek
A csehbányai falunap a generációk ünnepe közélet A csehbányai falunap a generációk ünnepe A nyár egyik legjobban várt eseménye Csehbányán idén is a hagyományőrző falunap volt szombaton, amely a hőség ellenére összehozta a lakosok minden generációját egy felejthetetlen közös ünneplésre. A falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy közösen ünnepeljék a helyi kultúrát és hagyományokat, és ezúttal is sikerült egy különleges napot varázsolniuk. tegnap 15:56 Rálőttek Donald Trumpra Rálőttek Donald Trumpra Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. tegnap 1:23 Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. 2024. július 13. 12:16 A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostanihoz hasonló hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni - közölte az MCC Klímapolitikai Intézet pénteken. 2024. július 12. 12:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.