Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hatvan éve házasok: a randevú, ami soha nem ért véget

2023. október 6. 11:15
Kedd este díszes vacsorával ünnepeltek azok a párok, akik hatvan évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent. A Betekints Hotel remek helyszínt kínált az ünneplő pároknak, ahol a polgármester köszöntötte őket.
 

Mindannyian úgy vágunk bele, hogy örökre szól. Vannak, akiknek tényleg sikerül. Akiknek valóban egy életre szól a szent fogadalmuk. Hogy mi a titok? A megszólaló párok szerint elsődlegesen fontos a megbocsátás, a kitartás, egymás elfogadása, és természetesen a szeretet.

A gyémántlakodalom nem csupán azért nagy dolog, mert a szerelem ennyi éven át kitartott, de a párok azt is elmondhatják magukról, hogy együtt, ketten megéltek egy szép kort.

Porga Gyula polgármester feleségével, Héthelyi Rékával fogadta az ünneplő párokat. Köszöntésük meghatóra sikeredett, a beszámolók, a történetmesélések sokak szemébe könnyeket csalt. A polgármester szerint rendkívül fontosak ezek az ünnepek. Nem csupán az ünneplő pároknak ad ez az esemény, de a fiatal házasok is példaként tekinthetnek hatvanadik házassági évfordulójukat ünneplő társakra.

Portálunk megkérdezett néhány idős párt, hogy nekik mi a titkuk, ami hatvan éve összetartja őket. A válaszokat és a megható pillanatokat az alábbi videónkban megmutatjuk:

Szabó Eszter
további cikkek
Bejelente veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom választás 2024 Bejelente veszprémi polgármester-jelöltjét a Mi Hazánk Mozgalom A Mi Hazánk Mozgalom részéről a veszprémi elnökük, Kovacsics Zsolt száll ringbe az önkormányzati választáson a polgármesteri székért. Mindezt Toroczkai László, a párt országos elnöke jelentette be pénteken Veszprémben, akitől azt is megtudtuk, hogy az európai parlamenti választáson is komoly ambícióik vannak. Ehhez egy európai szinten is jelentős támogatót már maguk mögött tudhatnak. ma 14:43 Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség A Honvédelmi Minisztérium közleményében azt írta, Magyarország megnövekedett külföldi szerepvállalása és a megváltozott biztonsági környezet miatt szükségessé vált a légierő harcászati repülő képességének továbbfejlesztése. tegnap 13:48 A kommunizmus áldozataira emlékeztek Veszprémben A kommunizmus áldozataira emlékeztek Veszprémben Február 25. a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja, melyet Kovács Béla kisgazda politikus 1947-ben történt letartóztatásának évfordulója kapcsán jelölt ki a parlament még 2000-ben. Az emléknaphoz kapcsolódóan pénteken Veszprémben is fejet hajtottak az áldozatok emléke előtt.  ma 9:14 Hétfőn választ államfőt a parlament Hétfőn választ államfőt a parlament A köztársasági elnököt február 26-án választja meg az Országgyűlés - közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság pénteki ülését követően a Facebookon. tegnap 13:01

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.