Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

További tizenhat helyszínen lesznek út- és járdafejlesztések Veszprémben

2023. november 15. 12:12
Elsősorban a lakossági igényekre reagálva döntött a város, hogy saját forrásból hol folytatja az útfelújításokat. A képviselők és az alpolgármester azt ígérték, hogy jövő év május közepéig elkészülnek ezek.

Már ezen a héten elindulnak a munkák öt különböző helyszínen Veszprémben, ahol nagyfelületű utakat és járdákat újítják fel, közölte kedden Hegedűs Barbara alpolgármester a fejlesztési csomag bejelentéséről szóló sajtótájékoztatón.

Mint mondta, a mostani 205 millió forintos beruházást a város saját forrásból valósítja meg, és elsősorban a képviselőkhöz eljuttatott lakossági igények szerint határoztak arról, hogy hova vonulnak ki a munkagépek.

A sajtótájékoztatón jelen volt a képviselőtestületből Csík Richárd, Halmay Gábor, Sótonyi Mónika és Strenner Zoltán is, ugyanis mind a négy képviselő körzete érintett a fejlesztésekben.

Az első öt helyszín, ahol a munkaterületet már átadták a kivitelezőnek a Stromfeld, Orgona, Karacs, Egry utcák, ezeken járdafelújítás lesz, a Cholnoky utcában pedig parkolókat aszfaltoznak le még idén.

A munkák tavasszal tizenegy további területen folytatódnak és a tervek szerint 2024. május 15-ig mindenhol be is fejeződnek.

A teljes lista, hogy hol fejleszt az önkormányzat az alábbiakban tekinthető meg.

Mikszáth K. utca útfelújítás (Kodály Z. utca és Liszt F. utca között)
Kisréti utca vasúti átkelők közötti szakasza
Orgona utca járda felújítása
Lövőház utca járda felújítása (Füredi úttal párhuzamos szakaszon)
Madách utca járda felújítás
Stromfeld utca járda felújítása (textil áruház és mini KRESZ park között)
Megyeház tér burkolat felújítása
Karacs T. utca gyalogút felújítása
Cholnoky utca 25. előtti parkoló felújítása
Munkácsy utca 3. mögötti terület felújítása
Martonovics téri sportpálya burkolat felújítása
Csatári bekötőút szélesítésének felújítása, padka rendezése
Gyulafirátót, Szőlőhegy utca felújítása
Egry ltp. 25 - 41. előtti járda felújítása
Endrődi utcai garázsok melletti lépcső felújítása
Haszkovó utca 13. melletti járda felújítása

 

vehir.hu
további cikkek
Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25 A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert  A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője lett a hétfői tisztújítás után.  tegnap 14:11 Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől - az amerikai elnök a közösségi médiában közzétett közleményben jelentette be ezt a szándékát vasárnap. 2024. július 21. 20:40 Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Egy jó kísérletnek tartja, de majd az idő igazolja, hogy valóban működőképes-e az Európai Unió új online szabályzási rendszere Tuzson Bence, igazságügyi miniszter szerint, aki a Századvég nyári egyetemén vett részt Veszprémben. A miniszter az előadásában elmondta azt is, hogy milyen logika szerint lehetne hatékonyabban felvenni a versenyt az online bűnözőkkel, valamint a mesterséges intelligencia adta lehetőségekről is beszélt az államigazgatási munkában. 2024. július 20. 23:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.