Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Lapcevic távozik Veszprémből

2010. június 23. 7:56
Biztossá vált, amid eddig is lehetett sejteni: a szerb Ivan Lapcevic nem hosszabbít szerződést az MKB Veszprémmel.

A veszprémi klub vezeteői a hétfői évzáró vacsora alkalmával  bejelentették, hogy Milan Mirkovic mellett Ivan Lapcevic is távozik a tizenhétszeres magyar bajnoktól.

A tavaly érkezett Mirkovic távozása nem meglepetés, hiszen a jobbátlövő krónikus vállsérülése miatt nagyon kevés lehetőséget kaphatott az idény során.

Ivan Lapcevic azonban évek óta alapembere a bakonyiaknak, Lusnyikov oldalán Európa egyik legkeményebb és legösszeszokottabb védőpárosát alkották.


Lapcevic (jobbra) a szurkolók nagy kedvence volt

A játékos a Nemzeti Sportnak elmondta: még nem döntötte el, hogy most befejezi profi karrierjét, vagy elfogadja az egyik macedón klub ajánlatát.

„Szép éveket töltöttem Veszprémben, és jelenleg csak annyi a biztos, hogy a nyáron megnősülök. A többit majd meglátjuk" – mondta Lapcevic.

A hírek szerint a magyar válogatott veszprémi nevelésű beállósa, Schuch Timuzsin érkezhet "Lapac" helyére. Azt azonban még nem lehet tudni, hogy erre mikor kerülhet sor.

Az érkezők oldalán eddig a válogatott Laluska Balázs, Császár Gábor és Nagy Kornél nevét jelentették be hivatlalosan az MKB VKC-nál, de a "zuhanyhíradó" szerint a szlovák nemzeti csapat kapusa, Theodor Paul is aláírt már.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.