Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megújult a közkedvelt belvárosi pizzéria

2023. június 30. 11:45
Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozathoz kapcsolódóan, az „Utcakép Fejlesztési Program” pályázati felhívása keretében újult meg a közkedvelt belvárosi pizzéria.

A Lila Minden Kft. üzemelésében álló DellaRosso pizzéria megújításához kapcsolódóan 2022. év végén nyújtották be azt a projektötlet a VEB2023 Zrt által kiírt pályázati felhívásra, ami a pizzéria teraszfedési rendszerének kialakítására, a belső vizesblokkok akadálymentesítésére, és a pizzéria belső bútorzatának megújítására, azaz a Pizza Dellarosso vendéglátóipari szolgáltatásainak minőségi fejlesztésére vonatkozott.

A Veszprém-Balaton 2023 Zrt. az „Utcakép Fejlesztési Program” keretében összesen 20 millió forint vissza nem térítendő támogatást ítélt meg a Kedvezményezett Lila Minden Kft. részére, így a projektötletben bemutatott fejlesztések fizikai megvalósítása 2023. évben elindulhatott.

A pizzéria teraszrésze a fejlesztés időszaka alatt munkaterületté lett nyilvánítva, így azt a vendégek nem használhatták a megszokott módon, azonban a holnapi naptól kezdődően ismét birtokba vehetik azt a pizzázni vágyók. A változás már külső szemlélőként is jelentős, hiszen egy 24 m2 alapterületű, tolható és fixen üvegezett oldalfalakkal egyaránt ellátott alumínium szerkezetű teraszfedési rendszer került kialakításra, ami így lehetővé teszi a közkedvelt pizzéria 12 hónapon át tartó, maximális kapacitással történő üzemelését.

A fejlesztés megvalósítását követően a vendégek magasabb színvonalú szolgáltatást vehetnek igénybe az év minden hónapjában, hiszen a megújult teraszrendszernek köszönhetően megfelelő hőmérséklet biztosított mind a téli – fűthető fedett terasz – mind pedig a nyári hónapokban – motoros árnyékolókkal ellátott tetőüvegezés –. A teraszrész kivitelezési munkáival párhuzamosan a pizzéria belső vizesblokkja is megújult, mától a mozgásukban korlátozott vendégek is akadálymentesen tudják megközelíteni a vendéglátóhely teljes területét. A projekt keretében továbbá új eszközöket – asztalok, székek – is kihelyeztek, amik így biztosítják a pizzéria belső tereiben található bútorok egységes arculatát, valamint magas komfortszintjét.

A megvalósult fejlesztésnek köszönhetően az év hátralévő részében a veszprémi Pizza DellaRosso a megszokottnál még magasabb színvonalon, az Európa Kulturális Fővárosa cím viseléséhez méltó módon fogadhatja a városba érkező turistákat, valamint a régi/új vendégeket.

Projekt adatok:
Támogató Szervezet:                        Veszprém-Balaton 2023 Zrt.
Kedvezményezett:                              Lila Minden Kft.
Projekt azonosító:                              OC-UTC/3-2022/725105
Lila Minden Kft. vendéglátóipari szolgáltatásainak minőségi fejlesztés
Támogatás összege:                         20.000.000,- Ft
Projekt megvalósítás időszaka:       2022.08.01 – 2023.06.30.
Tervező:                                               Ulrich Tamás Zoltán
Projektmenedzser:                             Bartha László

vehir.hu
további cikkek
Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? ma 1:29 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. tegnap 16:14 Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. 2024. április 20. 13:12 A polgárok őreit díjazták A polgárok őreit díjazták Szombaton délelőtt a Veszprém megyei Polgárőr Szövetség hagyományos küldöttgyűlésén több megyei és veszprémi elismerést is átadtak. tegnap 10:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.