Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C
2024. március 4. Kázmér
Veszprém
16°C

Anastacia is fellép a Paloznaki Jazzpikniken

2023. december 6. 13:20 // Forrás: MTI
Anastacia, a Kraak & Smaak, valamint az MF Robots is fellép jövőre a Paloznaki Jazzpikniken - közölték a szervezők szerdán.

  A kétezres évek kiemelkedő amerikai énekesnője, Anactacia a fesztivál nulladik napján, 2024. augusztus 1-jén lép a nagyszínpadra. Legnagyobb slágerei közé tartozott a Paid My Dues, az I'm Outta Love és a Left Outside Alone.

Anastacia 1999-ben vált ismertté, Not That Kind című első albuma négyszeres platinalemez lett. 2000-ben már negyvenezer ember előtt lépett fel Elton Johnnal a New York-i Madison Square Gardenben. Karrierje során olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Michael Jackson, Luciano Pavarotti, Mariah Carey vagy Eros Ramazzotti.

Fotó: Peter Svenson / Paloznaki JazzpiknikFotó: Peter Svenson / Paloznaki Jazzpiknik

2003-ban született meg az általa elnevezett sprock-stílus, ami a soul, a pop és a rock műfaját vegyíti. Egyedi, karcos hangját Tina Turneréhez vagy Aretha Franklinéhez is hasonlították. Világszerte több mint 52 millió eladott lemezt és több mint 225 díjat jegyez - ezek közül három alkalommal nyerte el a World Music Awards-ot.

Legutóbbi koncertsorozata, az I'm Outta Lockdown - The 22nd Anniversary Tour volt 2022/23-ban, ezzel az Egyesült Királyságban és Európában lépett fel. Eddig nyolc stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi idén jelent meg Our Songs címmel, amely egy feldolgozás-album. A Jazzpikniken augusztus 1-jén csütörtökön Anastacia a 2000-es évek slágerei mellett az elmúlt években született dalai közül is többet elénekel.

Kapcsolódó cikk
Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit
Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit.
vehir.hu
további cikkek
Mindszenty 80: Hit, Kultúra és Közösség Veszprémben kultúra Mindszenty 80: Hit, Kultúra és Közösség Veszprémben Március 5-én lesz nyolcvan éve, hogy 1944-ben, XII. Pius pápa kinevezte Mindszenty Józsefet a Veszprémi Egyházmegye püspökévé. E jeles évfordulóra emlékezve Dr. Udvardy György érsek atya örömmel hirdette meg a "Mindszenty 80 évet" , amely most vasárnap vette kezdetét a Veszprémi Főegyházmegyében. tegnap 13:13 Azt hittük, a régmúltban kevesebb hús fogyott, de kiderült, hogy tévedtünk Azt hittük, a régmúltban kevesebb hús fogyott, de kiderült, hogy tévedtünk Ezt a cikket eredetileg azzal az a felütéssel indítottuk volna, hogy manapság több húst fogyasztunk, mint a történelem során valaha. Aztán utánanéztünk, és kiderült, hogy ez nem igaz. Ráadásul nemcsak a mennyiség okozott meglepetéseket. 2024. március 1. 19:30 Végre egy kiállítás, ahol nem törött cserepekkel teli poros tárolók között bolyongunk Végre egy kiállítás, ahol nem törött cserepekkel teli poros tárolók között bolyongunk Törött és kopott cserepekkel, edényekkel teli poros tárolók, informatívnak beállított, de valójában unalmas molinók. Nem éppen az a kép, ami alapján nagy kedvet kapnánk egy helytörténeti kiállításhoz. Pedig egy város, az otthonunk múltja lehet nagyon izgalmas is, például ha személyes tárgyakon és történeteken keresztül, innovatív módon közelítjük meg. Szerencsére a Laczkó Dezső Múzeum új, Veszprém történelmét bemutató Emlékgép című állandó kiállítása is ilyen lett. 2024. március 1. 17:07 Egy boszorkány tündéri cukrászdáról álmodik... de miért kerülik azt az emberek? Kabóca Bábszínház Egy boszorkány tündéri cukrászdáról álmodik... de miért kerülik azt az emberek? Egy boszorkány tündéri cukrászdáról álmodik... de miért kerülik azt az emberek? Amika Éppenitt községben próbál szerencsét az édes sütemények varázslatos világában. Azonban hamarosan kiderül, hogy valami mégsem stimmel... Mi lehet az oka, hogy Amika cukrászdáját senki sem látogatja? A Kabóca Bábszínház legújabb bemutatóját, A boszorkány cukrászdája című tárgyjátékot március 2-től láthatják a nézők. 2024. március 1. 15:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.