Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Anastacia is fellép a Paloznaki Jazzpikniken

2023. december 6. 13:20 // Forrás: MTI
Anastacia, a Kraak & Smaak, valamint az MF Robots is fellép jövőre a Paloznaki Jazzpikniken - közölték a szervezők szerdán.

  A kétezres évek kiemelkedő amerikai énekesnője, Anactacia a fesztivál nulladik napján, 2024. augusztus 1-jén lép a nagyszínpadra. Legnagyobb slágerei közé tartozott a Paid My Dues, az I'm Outta Love és a Left Outside Alone.

Anastacia 1999-ben vált ismertté, Not That Kind című első albuma négyszeres platinalemez lett. 2000-ben már negyvenezer ember előtt lépett fel Elton Johnnal a New York-i Madison Square Gardenben. Karrierje során olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Michael Jackson, Luciano Pavarotti, Mariah Carey vagy Eros Ramazzotti.

Fotó: Peter Svenson / Paloznaki JazzpiknikFotó: Peter Svenson / Paloznaki Jazzpiknik

2003-ban született meg az általa elnevezett sprock-stílus, ami a soul, a pop és a rock műfaját vegyíti. Egyedi, karcos hangját Tina Turneréhez vagy Aretha Franklinéhez is hasonlították. Világszerte több mint 52 millió eladott lemezt és több mint 225 díjat jegyez - ezek közül három alkalommal nyerte el a World Music Awards-ot.

Legutóbbi koncertsorozata, az I'm Outta Lockdown - The 22nd Anniversary Tour volt 2022/23-ban, ezzel az Egyesült Királyságban és Európában lépett fel. Eddig nyolc stúdióalbuma jelent meg, a legutóbbi idén jelent meg Our Songs címmel, amely egy feldolgozás-album. A Jazzpikniken augusztus 1-jén csütörtökön Anastacia a 2000-es évek slágerei mellett az elmúlt években született dalai közül is többet elénekel.

Kapcsolódó cikk
Bejelentették a 2024-es Paloznaki Jazzpiknik első fellépőit
Az ünnepi készülődés jegyében a szervezők bejelentették a 2024. augusztus 1-3. között meghirdetett 12. Paloznaki Jazzpiknik első nagyszínpados fellépőit.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.