Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 3. Tímea
Veszprém
14°C
2024. május 3. Tímea
Veszprém
14°C

Videón Szoboszlai újabb gólja

2023. december 7. 7:50 // Forrás: m4sport.hu/MTI
A Liverpool Virgil van Dijk és a meccset végigjátszó, a ráadás perceiben betaláló Szoboszlai Dominik góljával 2-0-ra nyert a Sheffield United otthonában a Premier League 15. fordulójának szerdai játéknapján.

A második helyen álló Liverpool a sereghajtó Sheffield United otthonából hozta el a három pontot.

Virgil van Dijk a 37. percben szerzett vezetést, a magyar válogatott csapatkapitánya pedig a 94.-ben volt eredményes: Darwin Núnez harcolt meg az elvesztett labdáért, középre passzolt az üresen érkező Szoboszlaihoz, aki magabiztosan lőtt a jobb felső sarokba, második gólját szerezve az angol élvonalban.

A magyar középpályás gólján túl is nagyszerűen játszott: 91 labdaérintése volt, 67 passzából 60 sikeres volt, ami 90%-os passzhatékonyság, nem kevesebb mint 10 párharcot nyert meg, “összeszedett” 12 labdát és volt két nagy helyzetet teremtő kulcspassza.

Virgil van Dijk és Szoboszlai Dominik - Fotó: Liverpool FC FacebookVirgil van Dijk és Szoboszlai Dominik - Fotó: Liverpool FC Facebook

Kerkez is végig a pályán volt a Crystal Palace otthonában. A Bournemouth-ban Marcos Senesi a 25. percben talált be, majd Kieffer Moore a 91. percben biztosította be a sikert. A vendég együttes a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésén tíz pontot gyűjtött.

A címvédő Manchester City 1-0-ra kikapott az Aston Villa otthonában, így utóbbi együttes került a harmadik helyre a tabellán, míg a nap rangadóján a Manchester United 2-1-re legyőzte a botladozó Chelsea-t.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.