Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Egyszülős családokat támogattak

2023. december 20. 14:36
Tíz szülő vehetett át ajándékcsomagot kedden az Arénában az Egyszülős Központ jóvoltából.

A családokat negyvenezer forint értékű ajándékcsomaggal lepte meg az Egyszülős Központ. A szervezet országos akciójában összesen  négyszáz családot támogat, közülük tízet Veszprém vármegyében. A központ azokkal a családokkal foglalkozik, ahol valamelyik szülő egyedül neveli a gyerekeket – Magyarországon több mint 300 ezer ilyen család él, többségében az anya marad a gyerekekkel, de negyvenezer családban az apa az egyedüli szülő. Szomorú statisztika, hogy az egyszülős családok csaknem fele szegénységben él.

Az adományok átadásában országszerte sportszervezetek és sportolók vállaltak szerepet, így Veszprémben Nagy László korábbi válogatott kézilabdázó, a Telekom Veszprém sportigazgatója találkozott a szülőkkel kedden, a Veszprém Arénában. 

"Olyan srác vagyok, aki jobban szeret adni, mint kapni" – fogalmazott Nagy László, hozzátéve: különösen karácsonykor fontos, hogy segítsünk a rászoruló családokon, ezért is élte meg megtiszteltetésként, hogy az Egyszülős Központ felkérte sportnagykövetnek. 

további cikkek
Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar Hétvezér Senki sem nézi, de mindenki látja – bizonyítottan tévéfüggő a magyar A csattanót az elején lelövöm: minden korosztályt beleértve a magyarok átlagosan 4 óra 49 percet tévéznek egy nap. Ezzel hazánk a top 10-ben van világszinten, ami azért is furcsa, mert egyre többször hangzik el a mondat: „Nekem tévém sincs, vagy már rég felmondtam a kábelszolgáltatónál. Csak a Netflix van.” Akkor mégis hogyan jön ki a matek? Kik ezek a tévéfüggő emberek és mit néznek a fekete dobozban? ma 1:29 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. tegnap 16:14 Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. 2024. április 20. 13:12 A polgárok őreit díjazták A polgárok őreit díjazták Szombaton délelőtt a Veszprém megyei Polgárőr Szövetség hagyományos küldöttgyűlésén több megyei és veszprémi elismerést is átadtak. tegnap 10:07

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.