Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

FIFA: A visszajátszás volt a hiba

2010. június 29. 0:06 // Forrás: MTI
A futballszövetség nem kommentálja az argentin lesgólt, de megtiltja a stadionok kivetítőin a lassításokat.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség vezetői szerint nagy hiba volt visszajátszani a johannesburgi Futballváros stadion kivetítőjén Carlos Tévez lesgólját a vasárnap esti Argentína-Mexikó világbajnoki nyolcaddöntő alatt.


Az első igazságtalan gól eléggé visszavetette a mexikóiakat, összetűzésbe is kerültek a bíróval Forrás: AFP

A szövetség szóvivője szerint komoly indulatokat okozott a vitatott gól ismétlése, ez vezetett többek között a félidőben a mexikói kispadnál kialakult dulakodáshoz. A szóvivő a visszajátszás elítélése mellett nem volt hajlandó kommentálni sem az egyértelműen szabálytalan, lesről született argentin gólt, sem Rosetti játékvezető és asszisztensének mulasztását, sem a néhány órával korábban a német-angol meccsen történt másik nagy bírói hibát, Lampard érvénytelenített gólját, a videóbíró szükségességét felvető újságírói kérdésekre sem válaszolt.


forrás: videa

Közben a spanyol válogatott csatára, Fernando Torres kifejezetten felháborodottan beszélt a FIFA technikai vívmányokat elutasító magatartásáról. "Már belefáradtunk ebbe a kilátástalan harcba, mi mindig kérjük, ők mindig elutasítják a videós segítség alkalmazását. Mindig felhoznak különféle érveket, melyek szerintük fontosabbak annál, hogy egy csapat igazságtalanul kiesik a világbajnokságról" - méltatlankodott a spanyol csatár.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.