Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 14. Őrs
Veszprém
25°C
2024. július 14. Őrs
Veszprém
25°C

Hagyományteremtő céllal SzínBÁLt szervez a Veszprémi Petőfi Színház

2024. január 18. 11:09 // Forrás: Veszprémi Petőfi Színház
Színház-tánc-szórakozás - a farsangi szezon kiemelkedő programja lesz a január 27-én, a Veszprémi Petőfi Színház által – hagyományteremtő céllal – életre hívott elegáns bál.

Ínycsiklandó menüsorral – farsangi csülök, roppanós zöldségek, különleges krémes fánk, gyöngyöző pezsgő – zenés színházi műsorblokkokkal, báli tánctanulási lehetőséggel és táncversennyel, tombolával, játékokkal és hajnalig tartó mulatsággal várja a közönséget a színház, adták hírül közleményükben.

Jegyek online: a Veszprémi Petőfi Színház oldalán kaphatók, vagy személyesen új jegyirodában, a Petőfi NézőPontban (H-P: 9-18). További információ: 20/772-8200 vagy jegyiroda@petofiszinhaz.hu.

A Veszprémi Petőfi Színház a báli szezonban is közösségben a közönséggel.

vehir.hu
további cikkek
Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. tegnap 12:16 Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Augusztus 9-11 között másodszor rendezik meg Balatoni Filmzene Fesztivált Balatonalmádiban. Az idei programban három nap alatt kilenc formációtól, hat különböző műfajban csendülnek fel régi és új idők film-főcímzenéi és betétdalai, könnyed, változatos és színvonalas szórakozást kínálva a Balaton északi partján üdülőknek és az itt lakóknak. 2024. július 10. 22:14 Az újrakezdés művészete - avagy hogyan tovább fájdalmas szakításélmény után? Az újrakezdés művészete - avagy hogyan tovább fájdalmas szakításélmény után? Két mentálhigiénés szakember egy különleges programot alkotott olyan nőknek, akik párkapcsolati törés után keresik a folytatás útját, és nyitottak kétkezi alkotásra, a Balaton-felvidéki tájra, csendre, csoportban történő munkára. 2024. június 27. 11:50 Az Anconai szerelmesek volt a közönségkedvenc a Petőfiben Az Anconai szerelmesek volt a közönségkedvenc a Petőfiben Megtartotta évadzáró társulati ülését a Veszprémi Petőfi Színház kedd délután. 2024. június 25. 23:09

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.