Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
15°C

Legyen egy fesztivál! - VeszprémFest20 filmvetítések ingyenesen a Fotonban

2024. január 23. 12:32

Több mint 110 előadás, 130 nemzetközi sztár 140 Grammy-díjjal, több mint 220 ezer látogató, a számokon túl pedig felejthetetlen koncertélmények, a zene közösségformáló erejének legszebb pillanatai - erről szól a film, amelyben a koncertrészletek mellett interjúk és visszaemlékezések is felidézik a VeszprémFest 20 éves történetét.

Bárány László filmrendező pontosan két évtizede, a fesztivál első koncertjének első hangjaitól dokumentálja az európai prémium-zenei fesztiválvérkeringés eseményévé érett VeszprémFest programjait, most ezeket a felvételeket fűzték csokorba, hogy egy ötvenperces film formájában egyfajta kordokumentumként is megörökítsék az utókornak és persze azoknak, akik részt vettek valamelyik koncerten.

Ráadásul február 8. és 11. között négy napon keresztül a Foton Audovizuális Centrumban bárki ingyenesen megtekintheti ezt mozikörülmények között. Ehhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni, ehhez a linkeket ide kattintva találhatja meg.

vehir.hu
további cikkek
Álmodjunk nagyot! Álmodjunk nagyot! Ambiciózusnak lenni valójában jó. Persze hit, szorgalom, kitartás és alázat is kell ahhoz, hogy célt érjünk, és a támogatás sem utolsó, de ha ezek megvannak, csodás dolgokat lehet elérni. Bizonyította ezt a Victoria Art & Sport Egyesület, illetve a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeinek szombati balett gálája is. tegnap 15:32 Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Bátor döntések sorozata után most bestseller írónő Karády Anna Karády Anna írónő volt a Vehír közéleti sorozatának legutóbbi vendége, így néhány szerencsés olvasónk, akiket a jelentkezés során kisorsoltunk, egy kötetlen beszélgetésen vehetett részt, ahol maguk is feltehették kérdéseiket, sőt, a végén dedikált is az írónő. tegnap 16:16 Fonott emlékeink Fonott emlékeink Egykor sapkák, hajhálók, tarisznyák, nadrágok, sőt akár függőágy is készült ezzel a technikával, mára azonban talán csak valami furcsa német szónak gondoljuk, ha meghalljuk: sprang. A Művészetek Háza legfrissebb kiállításának célja, hogy ezen változtasson. 2024. május 19. 14:41 A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett - a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered. 2024. május 18. 11:10

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.