Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C

Izgalmakkal teli, páros dartsversenyt rendeztek Veszprémben

2024. január 25. 8:36
A Pintes Darts Baráti Kör az elmúlt hétvégén első alkalommal rendezte meg nyílt páros versenyét, amelyre több mint ötven dartsos nevezett. A végső győztes a Kalocsa Attila-Szalai Csaba duó lett.

Hatalmas érdeklődés övezte múlt hétvégén a veszprémi Pintesben rendezett nyílt páros versenyt. A szervező Pintes Darts Baráti Kör részéről Illés István portálunknak elmondta, 27 pár nevezett a megmérettetésre, Veszprém mellett Zalaegerszegről, Szombathelyről, Körmendről és Nagykanizsáról is érkeztek dartsosok a megyeszékhelyre. Több fiatal játékos is remekül helytállt a versenyen.

A küzdelem délelőtt 10.00 órakor nyolc táblán rajtolt el. A dartsosok remek hozzáállásának is köszönhetően 16.00 órakor már a döntők izgalmainak örvendhettek a jelenlévők: a végső küzdelmek során közel hetvenes átlagokat dobtak a sportemberek. A döntő 6-5-ös, a bronzmérkőzés pedig 5-4-es eredménnyel zárult.

Végeredmény:

  1. KA-SZA / Kalocsa Attila - Szalai Csaba/
  2. DR.RÁKOSI /Doktor Levente - Rákosi Róbert/
  3. PELÉ /Perényi András - Létai István/

Különdíj:

  • Legtöbb 180: Doktor Levente
  • Legmagasabb kiszálló: Banai Tibor

Illés István portálunknak zárásként elmondta, a klub tervei között szerepel több, hasonlóan izgalmas verseny szervezése is a veszprémi Haszkovó Hírmondóval összefogva. Egyértelmű céljuk, hogy minél több dartskedvelőnek biztosíthassanak lehetőséget a bizonyításra.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.