Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C

Tizedszer rendezett vetélkedőt óvodásoknak a Szilágyi

2024. január 31. 21:48
Tizedik alkalommal szervezett környezetvédelmi versenyt óvodásoknak a Szilágyi Keresztény Iskola.

Az eredményhirdetést kedd délután rendezték meg az iskola tornacsarnokában. Az idei kiírásra 15 óvodából összesen 270 gyermek jelentkezett. A hagyományos versennyel az iskola a beiskolázási programját igyekszik támogatni, a pályázaton keresztül ugyanis a nagycsoportosok és szüleik közvetlen tapasztalatot és élményeket szerezhetnek az intézménnyel kapcsolatban. 

A versenykiírásban két fordulóban kellett feladatokat megoldani, illetve hirdettek egy rajzpályázatot is. Ezzel kapcsolatban Hegedűs Barbara alpolgármester azt mondta: a gyerekek a saját nyelvükön, a rajzokon keresztül mutatták meg, mit tanultak eddig, mi mindent ismernek a természetből. A politikus köszönetet mondott a szülőknek, amiért támogatták és bátorították a résztvevő gyerekeket, és az óvodapedagógusoknak is a gondos felkészítésért. 

A legtöbb résztvevő a Bóbita körzeti óvodából jelentkezett, a dobogón mellettük a Kastélykert óvoda és a Szent Margit óvoda jeleskedett. A rajzversenyre a díjnyertes munkát László Emília nyújtotta be az Örömhír óvodából, a környezetismereti vetélkedőn pedig Babári Máté érte el a legtöbb pontot a Hársfa óvodából. 

Az eredményhirdetésen felléptek a Szilágyi iskola negyedikesei, akik néptáncos koreográfiát mutattak be, és egy mini táncházba bevonták a megjelent óvodásokat is. 

vehir.hu
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.