Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Taylor Swift és Miley Cyrus a Grammy nagy nyertesei

2024. február 5. 10:48
66. alkalommal adták át a Grammy-díjakat Los Angelesben magyar idő szerint hétfő hajnalban.

Az előadókat zenei műfajok szerint is díjazták, a legnagyobb figyelem azonban a kvázi-fődíjakra, vagyis a teljes mezőnyt érintő elismerésekre irányult.

Az év albuma: Taylor Swift – Midnights

Az év felvétele: Miley Cyrus: Flowers

Az év dala: Billie Eilish: What Was I Made For?

A legjobb új előadó Victoria Monét. A legjobb könnyűzenei producer Jack Antonoff, aki a The 1975-val, Taylor Swifttel és Lana del Rey-jel is dolgozott együtt. A legjobb dalszerző Theron Thomas. 

Miley Cyrus és Taylor Swift a fődíjak mellett a pop/dance kategóriában is díjakat vehettek át: Swift a legjobb vokális pop album, Cyrus pedig a legjobb pop előadás szobrocskáját vihette haza. A legjobb pop/dance felvétel kategóriában Kylie Minogue Padam Padam című dala ért el sikert. 

 

 

 

vehir.hu
további cikkek
Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. ma 14:14 Mert a néptánc öröm Mert a néptánc öröm Nagysikerű gálaműsorral ünnepelték szombaton az Agora Kulturális Központ nagytermében a veszprémi néptánc ötvenéves töretlen sikerét. Ennek zászlóshajója a Veszprém-Bakony táncegyüttes, akik pontosan fél évszázada kezdték el a magyar néptáncot olyan szinten űzni, hogy azóta nem túlzás azt állítani, hogy nemzetközileg is ismertek lettek. A gálán az új generáció és a szenior korosztály is képviseltette magát. Porga Gyula polgármesternek pedig igaza volt: a néptánc az öröm. tegnap 23:13 Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Petőfi Színház Az érzelmeket vették célkeresztbe a Veszprémi Petőfi Színháznál. Eltalálták. Pénteken délután hivatalosan az első napjával, valójában a nulladik nap után már a másodikkal vette kezdetét a Veszprémi Petőfi Színház Lélektől Lélekig Fesztiválja. Magyar kuriózumként a veszprémi teátrumnak ezúttal is sikerült a programjával a színházat tágabban értelmezni a színjátszásnál, olyan társadalmi üzenetek közvetítőjeként léptek fel, amelyek mindenkit érintenek, nemtől, kortól, vallástól, szociális helyzettől függetlenül. tegnap 9:00 Operalegendák egy színpadon Operalegendák egy színpadon Varga Róbert kulturális újságíró nagyot álmodott, amikor kitalálta, a veszprémi Agórában olyan nagy neveket ültet le egy asztalhoz, mint Rost Andrea, Pitti Katalin, Kalmár Magda és Miller Lajos. 2024. április 19. 14:20

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.