Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az Év honlapja minősítést kapott a Veszprémi Állatkert weboldala

2024. február 13. 11:43

Az Év honlapja pályázat Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs versenye. A pályázat egyik célja, hogy elismerje és díjazza a kiemelkedően felhasználóbarát és a legkreatívabb weboldalakat.

Turizmus kategóriában a Veszprémi Állatkert weboldala nyerte el Az Év honlapja díjat, amit a zsűri az alábbiak szerint indokolt:

Elképesztően bájos az első kép, ami fogad minket az oldalon. Gyönyörű fotók, csodaszép kivitelben, megspékelve extra kedvességgel. Hűen tükrözi a profilt: gondoskodás, élmény, kalandok, programok. A látvány kellemes kikapcsolódás, akár az a világ, amellyel várják a látogatókat. Az oldal maga is egy felfedezésre váró kert. Az év honlapja díj nyertese rendkívüli kreativitásával, szeretetteljes megjelenésével a Veszprémi Állatkert weboldala.

Ezúton is szeretnénk gratulálni az ACG Reklámügynökség Kft. csapatának, akik nagyban hozzájárultak a díj elnyeréséhez. Köszönjük a nagyszerű munkájukat!

Az Állatkert Veszprém városának egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciója, az elmúlt évek nagyszabású fejlesztéseinek köszönhetően már egész napos programmal várja a látogatókat. 
Legyünk közösen büszkék az elért sikerre!

zoo
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.