Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikeres évet zárt a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub

2024. február 15. 22:08
Szerda délután az Agórában tartotta közgyűlését a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub, ahol polgármesteri elismerő oklevelek átadására is sor került.

A 2023-as év rendkívül sikeresen zárult a klub számára, számos elismerést zsebeltek be tagjai, sok versenyen szerepeltek, szép eredményekkel. Új tagokkal is bővült a klub, és sajnos tavaly is volt hét ember, akiket örökre elveszítettek.

A klub vezetésének részéről Szolnoki János nyugalmazott ezredes arra hívta fel a figyelmet, hogy a csapat koncentráljon a pozitív történésekre, például arra, hogy sok új taggal bővül a klub.

Mosonyi János és Tóth Lajosné elismerésben részesültek, nekik Porga Gyula polgármester adta át az okleveleket. Porga gratulált elsősorban a klubnak, majd hozzátette, ne csupán a 2023-as évre legyenek büszkék, hanem arra is, hogy ötvenhárom éves a klub. Ezzel egyébként Veszprém város legidősebb klubjának mondhatják magukat, sőt, a legnagyobb létszámúnak is.

Porga folytatta: a nyugdíjas klub – ahogy a város – sosem öregszik. A polgármester rámutatott: rendkívül fontos, hogy Veszprémet erősítsék a jó közösségek, pont úgy, mint a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub is, ahol az emberek figyelnek egymásra, és nem utolsó sorban számíthatnak is egymásra. Baj esetén van kihez fordulni, van kihez szólni. Erről szól a közösség: észreveszik, ha baj van, és segítséget nyújtanak.

A polgármester hozzátette: példa értékű a klub teljesítménye, amely erősíti a város egységét, s külön kiemelendő, hogy a 2023-as évben, amikor a város Európa Kulturális Fővárosa volt, részt vettek annak sikerében, feladataiban.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Egyszerű emberként az egyszerű embereknek fest lélekkel teli képeket Utoljára tíz éve volt kiállítása Veszprémben Sápi Margit festőművésznek, most viszont visszatért a dózsavárosi könyvtárba elsősorban Veszprém és Balaton témájú alkotásaival. ma 12:00 LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek LEGO-ból épített robotokkal versenyeznek Idén rendezik meg 10. alkalommal a World Robot Olympaid LEGO robotépítési és programozási versenyt, melynek RoboMission elnevezésű negyedik regionális elődöntőjét péntek délelőtt tartották meg a Völgyikút Házban.   ma 8:28 Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Mit keresett a Veszprém és Hajmáskér közötti vasútvonalon egy gőzmozdony pénteken? Nem a MÁV döntött úgy, hogy mozdony flottáját néhány klasszikus darab újbóli beindításával bővíti. Egészen más oka volt, hogy péntek délután egy gőzmozdony többször is megtette a Veszprém és Hajmáskér közötti szakaszt a sínpályán. ma 8:30 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. tegnap 14:11

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.