Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sikeres évet zárt a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub

2024. február 15. 22:08
Szerda délután az Agórában tartotta közgyűlését a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub, ahol polgármesteri elismerő oklevelek átadására is sor került.

A 2023-as év rendkívül sikeresen zárult a klub számára, számos elismerést zsebeltek be tagjai, sok versenyen szerepeltek, szép eredményekkel. Új tagokkal is bővült a klub, és sajnos tavaly is volt hét ember, akiket örökre elveszítettek.

A klub vezetésének részéről Szolnoki János nyugalmazott ezredes arra hívta fel a figyelmet, hogy a csapat koncentráljon a pozitív történésekre, például arra, hogy sok új taggal bővül a klub.

Mosonyi János és Tóth Lajosné elismerésben részesültek, nekik Porga Gyula polgármester adta át az okleveleket. Porga gratulált elsősorban a klubnak, majd hozzátette, ne csupán a 2023-as évre legyenek büszkék, hanem arra is, hogy ötvenhárom éves a klub. Ezzel egyébként Veszprém város legidősebb klubjának mondhatják magukat, sőt, a legnagyobb létszámúnak is.

Porga folytatta: a nyugdíjas klub – ahogy a város – sosem öregszik. A polgármester rámutatott: rendkívül fontos, hogy Veszprémet erősítsék a jó közösségek, pont úgy, mint a Fegyveres Erők Nyugdíjas Klub is, ahol az emberek figyelnek egymásra, és nem utolsó sorban számíthatnak is egymásra. Baj esetén van kihez fordulni, van kihez szólni. Erről szól a közösség: észreveszik, ha baj van, és segítséget nyújtanak.

A polgármester hozzátette: példa értékű a klub teljesítménye, amely erősíti a város egységét, s külön kiemelendő, hogy a 2023-as évben, amikor a város Európa Kulturális Fővárosa volt, részt vettek annak sikerében, feladataiban.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. ma 14:14 Mert a néptánc öröm Mert a néptánc öröm Nagysikerű gálaműsorral ünnepelték szombaton az Agora Kulturális Központ nagytermében a veszprémi néptánc ötvenéves töretlen sikerét. Ennek zászlóshajója a Veszprém-Bakony táncegyüttes, akik pontosan fél évszázada kezdték el a magyar néptáncot olyan szinten űzni, hogy azóta nem túlzás azt állítani, hogy nemzetközileg is ismertek lettek. A gálán az új generáció és a szenior korosztály is képviseltette magát. Porga Gyula polgármesternek pedig igaza volt: a néptánc az öröm. tegnap 23:13 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. ma 16:14 Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Porga Gyula pár óra alatt összegyűjtötte az ajánlásokat Nem sokkal szombat déli tizenkettő óra után Porga Gyula polgármester a Facebookon bejelentette, hogy össze is gyűjtötte a választási induláshoz szükséges aláírást. tegnap 13:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.