Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ovádi Péter teljesítette a Sevilla-maratont

2024. február 19. 11:13
A térség országgyűlési képviselője, Ovádi Péter hatalmas egyéni csúccsal, 3:26:20-as időeredménnyel teljesítette a Sevilla-maratont vasárnap.

A rangos nemzetközi versenyt annak a pillanatnak az emlékére rendezték, amikor a spanyol Abel Antón 1999-ben megnyerte a maratonfutó világbajnokságot Sevillában.

Ovádi Péter mellett Szabó Krisztián és Sári AttilaOvádi Péter mellett Szabó Krisztián és Sári Attila

Ovádi Péter két veszprémi edzőtársával, Szabó Krisztiánnal és Sári Attilával karöltve vágott neki a 42 kilométeres távnak, amelyet végül hatalmas egyéni csúccsal, 3:26:20-as időeredménnyel teljesített az országgyűlési képviselő.

A poltikus megkeresésünkre elmondta, hatalmas érzés volt számára teljesíteni a távot, majd köszönetet mondott a rengeteg biztatásért, amelyet az elmúlt napokban kapott. 

Nagyon fontosnak tartom a mozgást: boldoggá tett, hogy Veszprém legszebb futópályáin készülhettem a versenyre. Hálával tartozom a veszprémi futóesemények szervezőinek is, akik rendre népszerűsítik ezt a csodás sportágat. Azt kívánom, aki csak teheti, mozogjon minél többet!

– hangsúlyozta Ovádi. 

Simon Dani
további cikkek
A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok A Bátrak Ligája keretein belül mérkőztek meg a fiatalok Szerdán a Március 15. úti Sportcsarnok küzdő fiataloktól zengett, akik a Honvédelmi Sportszövetség által életre hívott Bátrak Ligáján vetélkedtek. Az eseményen több általános iskola mintegy száz tanulója versengett. tegnap 22:37 Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Harminc éve igazolják, hogy Veszprém tényleg a „királynék városa” Három évtizedes jubileumát ünnepelte vasárnap a Zonta Club veszprémi szervezete. Harminc éve azért jöttek létre a nemzetközi szervezeten belül, hogy jobb világot építsenek a nőknek. Azóta ösztöndíjakon, jótékonysági akciókon és kulturális programokon keresztül is tettek ezért, a civil munka pedig a jövőben is folytatódik. 2024. április 22. 11:34 Kutyacsaholás a színházban állatvédelem Kutyacsaholás a színházban Van kutyabarát kávézó, étterem, könyvtár, hivatal, de egy színházban eddig meglepő lett volna négylábúakkal találkozni. A Veszprémi Petőfi Színház viszont most ebben is formabontó volt, ugyanis a VII. Lélektől Lélekig Fesztiváljának szombati napján az állatvédelemnek és a felelős állattartásnak is szentelt egy beszélgetést, így pedig a teátrum előcsarnokában az érdeklő közönség soraiban feltűnt több kutya is. 2024. április 21. 14:14 Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Legendás fájukról neveztek el fesztivált a szentgáliak Ezen a hétvégén tartották Szentgálon a Barkóca fesztivált, aminek névadója a település határában álló háromszáz éves fa, aminek a gyümölcséből, mint kiderült kiváló pálinka készül. 2024. április 21. 16:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.