Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Novothny Soma a lengyel élvonalba igazolt

2024. február 21. 21:37 // Forrás: MTI
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását a veszprémi nevelésű Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.

Az m4sport.hu szerdán számolt be a 29 éves csatár Chorzówba szerződéséről.

Novothny Soma a lengyel élvonalban folytatja karrierjét - Fotó: vasasfc.hu (archív)Novothny Soma a lengyel élvonalban folytatja karrierjét - Fotó: vasasfc.hu (archív)

A Ruch a kiesést jelentő, utolsó előtti helyen áll a 18 csapatos lengyel élvonalban, és legközelebb szombaton a listavezető Jagiellonia vendég lesz.

vehir.hu
további cikkek
Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. 2024. április 26. 23:21 Kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll a Practical VSC Practical VSC Kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll a Practical VSC A labdarúgó NB III második pozícióját elfoglaló a Practical VSC vasárnap 17.00 órakor a listavezető Tatabányát látja vendégül a pápai Perutz Stadionban.  tegnap 8:51 Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. 2024. április 24. 8:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.