Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Amit a szállodákban először észreveszünk: a tisztaság!

2024. február 22. 9:16

Aki már járt szállodában vagy bármilyen jellegű és típusú szálláson, az bizony pontosan tisztában van azzal, hogy mit is nézünk meg először, ha idegen helyre érünk. Olyanra, ahol akár egy vagy akár több éjszaka erejéig is álomra kell hajtani a fejünket. Ilyenkor teljesen érthető, hogy a szemünk egyből azt pásztázza, milyen higiéniai körülmények várnak ránk.

Éppen ezért, aki szállodát vagy bármilyen egyéb szálláshelyet működtet, annak elsődleges feladata az kell, hogy legyen, hogy a szálláson lévő összes helyiség a lehető legnagyobb tisztaságnak örvendjen. Ez lesz ugyanis mindennek az alapja. Ám ahhoz, hogy ez megvalósuljon, sok mindenre szükség lesz, többek között a Higienia.net kínálatában kapható professzionális takarítógépekre.

Nem lesz elég a hagyományos változat!

Az Il Contatto Kft. szakemberei óva intenek minden szállásadót attól, hogy azt gondolja, elégségesek lesznek azok a gépek és takarítószerek, amiket otthon használ az ember.

Csakhogy teljesen más az otthoni igénybevétel, mint a szállások esetében. Míg az előbbinél csak véges számú ember használja a helyiségeket, akik ráadásul családtagok is, addig a szállodákban, vendégházakban naponta-hetente cserélődik a közönség.

Éppen ezért fokozott higiéniai elvárásoknak kell megfelelni, amelyet csak az ilyen célra megalkotott takarítógépekkel lehet elérni.

Ezeknek a masináknak a különlegessége abban rejlik, hogy egyrészt jóval nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a háztartási célra szánt társaik, illetve akadnak olyan speciális gépek, amelyek egészen különleges feladatokra specializálódtak, például mozgólépcsők takarítására.

Mire lehet szükség szállodai környezetben?

Mutatjuk is, hogy mi tartozhat az alapfelszereltséghez, így ha éppen vásárlás előtt állunk, akkor akár máris egy komplett takarítási eszközparkot beszerezhetünk.

  • Szükség lesz vizes és száraz porszívóra, valamint padlókefére is, hogy a nagy igénybevételnek kitett burkolatot valóban foltmentessé és tisztává varázsolja a személyzet.
  • Persze nem csupán beltéren, hanem kültéren is akad teendő, így akár a medence tisztása, akár az udvar tisztán tartása a cél, a fent említett webáruház termékei között meg fogjuk találni az ideális darabot.

A tisztítandó felület szinte végtelen, ahogy a takarítógépek kínálata is, így bármilyen célra is keressük az ideális eszközt, az Il Contatto Kft.-nél biztosan megtaláljuk!

Fő az elégedettség!

Ugye, nem is kérdés, hogy a vendégek elégedettsége mennyire fontos a szálláshely prosperálása tekintetében? Éppen ezért, ha szeretnénk minél tovább patinás és kiváló minőségű szálláshelyként funkcionálni, akkor mindenképpen szerezzük be a fent említett professzionális takarítógépeket, hogy minden a lehető legrövidebb idő alatt legyen a lehető legtisztább.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.