Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Magyar dalok az Aréna színpadán

2024. március 6. 14:24
Nemzeti rockslágerekből szőnek egész estét koncertet március 17-én a Veszprém Arénában.
 

A Szállj fel szabad madár című rendezvényen látványos koreográfiákkal szövik egybe az olyan közismert retro rockslágereket, mint a Vén Európa vagy a Honfoglalás. Az esemény szerdai beharangozó sajtótájékoztatóján Nagy Szilárd producer elmondta: a produkció megvalósításában elsősorban az motiválta, hogy a régi idők rockzenéjét, Varga Miklós, Vikidál Gyula és társaik örökségét, dalaikat megőrizzék, életben tartsák. Vona Tibor kreatív társproducer hozzátette: a mai fiatalok nem ismerik ezeket a zenéket, de bízik benne, hogy ez a rendezvény számukra is ízlésformáló lehet.

Hegedűs Barbara alpolgármester kijelentette: 2023 nagy jelentőséggel bírt Veszprémben, sok program valósult meg, és a cél az, hogy ez a trend ne szakadjon meg az új évben sem, ebben az Aréna régiós szinten is fontos szereplő. Hozzátette: a március 15-i hétvégén a hagyományos megemlékezések mellett érdemes teret adni azoknak a programoknak is, amelyek kevésbé formális módon kapcsolódnak a nemzeti értékekhez és érzelmekhez. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Budapesten koncertezik a Mandoki Soulmates Budapesten koncertezik a Mandoki Soulmates Szent István ünnepe alkalmából Budapest szívében, a Bazilika előtti téren idén, augusztus 18-án 19:00 órától újra életre kel a többszörös platina- és aranylemezes Mandoki Soulmates muzsika. ma 8:50 Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Rendezzük el szépen polcokra azokat az élményeket, amiket a Gyárkert 2024-es nyitóhétvégéjén kaptunk! tegnap 16:23 Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben kultúra Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben A Múzeumok Éjszakájával egybekötött Juhannus-napi eseményen a fáklyás-felvonulás után gyújtották meg a Juhannus máglyát szombat este, melyet a VEMAFI (Veszprémi Magyar-Finn Egyesület) szervezett, akik sok-sok évtizedes hagyománnyal vannak jelen Veszprém város életében és öregbítik ezt a csodálatos hagyományt évről évre. tegnap 11:37 Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban kultúra Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban A Múzeumok Éjszakája keretében nyitották meg Györgydeák György műveiből álló kiállítást, melynek a Kabóca Bábszínház új, Deák Ferenc utcai épülete ad otthont. 2024. június 23. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.