Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
18°C

Cselgáncssikerek Frohnleitenben

2010. július 8. 8:22 // Forrás: Horváth László
Értékes helyezéseket szállított a rangos nemzetközi viadalról a Domonkos László Veszprémi Judo SE népes csapata.

Július első hétvégéjén rendezték meg a 12. CREATÍV GRAZ Nemzetközi Judo versenyt Frohnleitenben. 1288 versenyző 21 ország 153 csapata nevetett. A Domonkos László Veszprémi Judo SE népes csapattal, kiegészülve a nemesvámosi Vadhajtás versenyzőivel (Takács Regő, Takács Boglárka), 13 fővel vett részt a viadalon. A rutinos versenyzőknek már ismert volt a helyszín és a nagy létszám, a fiatal versenyzők pedig belekóstolhattak a nemzetközi vérkeringésbe.

Kitűnő versenyzés mellett a harmadik helyet szerezte meg Takács Regő és Takács Boglárka, az ötödik lett Horváth László Levente, Horváth Dorottya pedig a hetedik helyen végzett. Kondics Márton, Kékesi Szabolcs, Ágoston Áron, Hajdú Balázs, John Dávid, Kékesi Péter, Ender Tamás, John Réka, Windischmann Bence pedig helyezetlenül zártak.

– Jó befejezése volt az évnek ez a verseny, többen újoncként próbálhatták ki magukat a nemzetközi porondon, mások edzőtábor után próbálkoztak és voltak, akik most váltottak súlycsoportot. Elégedett vagyok a versenyzők hozzáállásával, nem játszottunk alárendelt szerepet, a hibákat korrigáljuk és építkezünk tovább, készülünk a nyári edzőtáborokra – értékelt Takács Attila az egyesület vezetőedzője.

A fárasztó nap után még egy kis strandolás is a program része volt, így mindenki élményekkel telve emlékszik majd a versenyre.

vehir.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.