Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 16. Valter
Veszprém
31°C
2024. július 16. Valter
Veszprém
31°C

Május elején ABBA zenéktől lesz hangos a Veszprém Aréna

2024. április 4. 13:34
Az év egyik, ha nem a legegyedülállóbb eseménye érkezik májusban Veszprémbe, a Veszprém Arénába, ahol is a hatalmas rajongásnak örvendő ABBA zenékkel körítve kerül megrendezésre a Mamma Mia! Dance Show!

Csodálatos táncosok, köztük Európa-bajnokok és országos bajnokok fogják szórakoztatni a kedves nézőket egy Mamma Mia! tematikájú tánc show keretein belül. A látványos színpadi elemek, flitteres ruhák és szórakoztató koreográfiák mellett az este színvonalát Nagymihály Balázs és Nagymihály-Szalai Ágnes Professzionális Magyar Bajnok versenytáncos páros, valamint a Montage Dance Center, illetve a Backstage SE. tagjai fogják emelni.

Sztárvendégekből sem lesz hiány, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb táncművésze Baranya Dávid is színpadra lép Litauszki Enikővel, illetve Dzsupin Ádám balett és latin táncművész fog Vincze Kitti oldalán elkápráztató koreográfiákat előadni. Különleges produkciójával igazi show hangulatot teremt majd Takács Noémi is, de a többi részlet maradjon meglepetés. A műsor Túri Lajos Péter koreográfus és táncművész rendezésében valósul meg, akinek a nevéhez köthető többek között a rengeteg színpadi musical koreografálása mellett, több televíziós showműsor táncos koreográfiái is.

Az ABBA slágerek köré épülő produkciót már most hatalmas érdeklődés övezi, hiszen a jegyek többsége már elfogyott! Az érdeklődők május 4-én élhetik át ezt a csodálatos show-t, amely a nagysikerű film híres zenéit és táncjeleneteit fogja életre kelteni!

vehir.hu
további cikkek
Szeptemberben jön a Gyárkertbe Azahriah Gyárkert Szeptemberben jön a Gyárkertbe Azahriah Veszprém kártya-tulajdonosok kedden délelőtt 10 órától válthatnak jegyet a koncertre, a többiek csütörtöktől csak. tegnap 12:45 Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. 2024. július 13. 12:16 Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Augusztus 9-11 között másodszor rendezik meg Balatoni Filmzene Fesztivált Balatonalmádiban. Az idei programban három nap alatt kilenc formációtól, hat különböző műfajban csendülnek fel régi és új idők film-főcímzenéi és betétdalai, könnyed, változatos és színvonalas szórakozást kínálva a Balaton északi partján üdülőknek és az itt lakóknak. 2024. július 10. 22:14 Az újrakezdés művészete - avagy hogyan tovább fájdalmas szakításélmény után? Az újrakezdés művészete - avagy hogyan tovább fájdalmas szakításélmény után? Két mentálhigiénés szakember egy különleges programot alkotott olyan nőknek, akik párkapcsolati törés után keresik a folytatás útját, és nyitottak kétkezi alkotásra, a Balaton-felvidéki tájra, csendre, csoportban történő munkára. 2024. június 27. 11:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.