Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rajzold meg a kedvenc EKF élményedet!

2024. április 10. 10:13 // Forrás: VEB 2023
Rajzpályáztatot hirdet a Veszprém-Balaton 2023 Zrt.

Mi volt a legkedvesebb emléked tavalyról? Kifulladásig ugráltál a Bondoró Fesztiválon, vagy a Gyerekerten? Sose felejted el a Bűvös Bábos Fesztivál vagy a Szörnyek és Sellők előadásait, vagy a Csűrdöngölők népmeséit? Nagyokat zenéltél, esetleg megtanultál új hangszeren játszani? Felléptél a Mini Carnegie Hallban? Koncertre mentetek a Gyárkertbe, vagy sötétedésig táncolhattál az Utcazene Fesztiválon? Robottal játszottál a Digitális Tudásközpontban? Rajzold meg a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programévhez fűződő kedvenc élményedet és küldd el nekünk!

A rajzpályázatra várjuk 5-10 éves gyerekek rajzait, digitálisan és papír alapon. A pályázó adatait kérjük az alábbi űrlapon megadni, a pályázathoz szükségünk lesz többek között a pályázó nevére, életkorára, az iskolája nevére és egy elérhetőségre. Az eredeti rajzok beadhatók személyesen az EKF Infopontban (Veszprém, Kossuth Lajos u. 13.), vagy postai úton erre a címre: Veszprém-Balaton 2023 Zrt., 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 1., "O" épület.

A beérkezett rajzokat bemutatjuk a VEB2023 online felületein, és X darab élőben is látható lesz az idei Gyerekert rendezvényen!

A felhívás időtartama: 04.01.-04.28.

A honlap, ahol jelentkezni lehet: https://veszprembalaton2023.hu/oldal/ekfgyerekrajz

vehir.hu
további cikkek
Otthonra talált Veszprémben a Magyar Mozgókép Fesztivál Magyar Mozgókép Fesztivál Otthonra talált Veszprémben a Magyar Mozgókép Fesztivál A Nemzeti Filmintézet támogatásával, és az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében visszatér városunkba június 12. és 15. között a Moz.Go, azaz a Magyar Mozgókép Fesztivál.   2024. május 10. 0:10 Közvetetten az EKF elismerése is a balatonfüredi Modern Műtér építészeti díja Közvetetten az EKF elismerése is a balatonfüredi Modern Műtér építészeti díja A Balaton környezetében épített példaértékű új, illetve felújított, bővített, átalakított meglevő épületek elismerésére életre hívott díjjal idén családi házat, CLT pavilont, képzőművészeti gyűjteményt és borteraszt is jutalmazott a bírálóbizottság, amelyek között az egyik a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak köszönhetően újult meg Balatonfüreden. 2024. május 8. 10:47 Európa szintű kiállítás nyílt a Várbörtön Múzeumban Európa szintű kiállítás nyílt a Várbörtön Múzeumban Nem csupán a régmúlt történeteit meséli el, komoly morális kérdéseket is felvet a Várbörtönben kialakított „Ember a rács mögött” című kiállítás, aminek hivatalos megnyitóját kedden délután tartották, most pedig már bárki szabadon látogathatja. Hogyan lehet büntetni úgy, hogy közben ne vegyük el a lehetőségét, hogy az ember visszailleszkedjen a társadalomba? Utópia mindez, vagy realitás? A választ a látogatókra bízzák miután megismerték Európa utolsó várbörtönéből kialakított múzeumot Veszprémben. 2024. április 3. 1:50 A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze A veszprémi épületeknek is vannak meséi, amit most egy könyvben foglaltak össze Valójában csak tégla és habarcs egyvelege mindaz, amit ma úgy ismerünk, hogy Veszprém város. Akkor mégis miért állja meg a helyét az a kijelentés, hogy Veszprémben az épületeknek lelke van? Az Európa Kulturális Főváros programnak köszönhetően a most napvilágot látott vaskos könyv erre ad választ. Összesen 380 oldalon keresztül mutatják be a város épített örökségét úgy, hogy a száraz évszámok helyett a házak saját történetét írják le, amik eddig aligha forogtak közszájon. 2024. március 29. 2:41

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.