Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 7. Gizella
Veszprém
14°C
2024. május 7. Gizella
Veszprém
14°C

Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában

2024. április 26. 23:21 // Forrás: MTI
Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen.

A 31 éves játékos az M1 aktuális csatornának pénteken azt mondta, jól érzi magát, bár a repedés vélhetően még nem forrt teljesen össze. Várja a legutóbbi kontrollröntgen eredményét, addig ugyanis nem terhelheti a sérült testrészt, ameddig - akár csak minimális mértékben - még el van repedve.

"A kocogást nem erőltetem, de a konditeremben és az úszómedencében tudok erősítő gyakorlatokat végezni, illetve szalagokkal igyekszem a sérült rész körüli izmokat is karban tartani. Szeretnék minél előbb teljes értékű munkát végezni, de a csont gyógyulásának van egy folyamata, ami időigényes. Az orvosok négy-hat, de inkább hat hétre saccolták a felépülés idejét" - mondta Lang, aki kiemelte, az Omonia Nicosia szezonbeli utolsó két meccsére szeretne visszatérni.

Fotó: MLSZ (archív)Fotó: MLSZ (archív)

A 67-szeres válogatott futballista elárulta, Marco Rossi szövetségi kapitány szinte minden héten érdeklődik az állapota felől, és azt tanácsolta neki, hogy ne kapkodjon, legyen türelmes, mert a legfontosabb, hogy százszázalékosan felépüljön.

"Nem vagyok ideges az Európa-bajnoki szereplésem miatt, addigra fel fogok épülni. Mindent megteszek azért, hogy elérjem a célomat, ami az, hogy ott legyek az Eb-n" - hangsúlyozta Lang, és azt is elmondta, minden nap eszébe jut a kontinenstorna.

Ciprusi együttesével a bajnokságban a harmadik hely megtartása, valamint a kupában a döntő megnyerése a célja, nyártól pedig új vezetőedzőjük lesz, vele azonban személyesen még nem találkoztak.    

Lang a klubcsapatában ebben a szezonban 21 mérkőzésen lépett pályára, a válogatott legutóbbi két találkozóját, Koszovó és Törökország ellen is végigjátszotta.

vehir.hu
további cikkek
A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi vármegyei foci A Pápa legyőzte az Úrkútot, élre állt az Almádi Nehezen alakulhatna izgalmasabban a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hajrája. A 26. forduló szombati rangadóján a negyedik Pápa legyőzte az Úrkút csapatát. Mivel az Almádi és a Fűzfő is nyert, az éllovas címvédő visszacsúszott a harmadik helyre. 2024. május 5. 22:31 Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért Practical VSC Nyert a Veszprém, folytatódik a harc a bajnoki címért A Practical VSC Bartusz Dániel duplájával magabiztos diadalt aratott a Csornai SE vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi összecsapásán. A címvédő veszprémiek továbbra is harcban állnak a bajnoki címért. 2024. május 5. 19:01 Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója vármegyei foci Az Úrkút pápai vendégjátéka a forduló rangadója Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán. 2024. május 2. 6:02 Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Erről jut eszembe… Izgalmas lesz a bajnokság hajrája Közeledik, sőt, már itt is van a labdarúgó-bajnokságok hajrája. Ilyenkor minden szurkolóból matematikus lesz, hiszen elkezdődik a számolgatás, hogy a kedvenc csapatnak hány pontot kell még szerezni a bajnokság megnyeréséhez, egy dobogós hely eléréséhez, vagy a bennmaradás kiharcolásához. 2024. április 30. 0:12

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.