Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C
2024. május 21. Konstantin
Veszprém
22°C

Pásztor István után Kis Ákos is Füreden / Újabb volt veszprémi válogatottal erősít a BKC

2008. május 29. 18:26
Burka Tibor szakosztály-igazgató érdeklődésünkre megerősítette, hogy – bár a hivatalos bejelentés még hátravan – a következő szezontól Kis Ákos is a Balaton-parti klubot erősíti. Pásztor István szerződtetése után tehát ismét rutinos játékossal erősödik Velky Mihály együttese.

Pásztor István az idei szezonban kevesebb játéklehetőséget kapott Veszprémben Mocsai Lajos vezetőedzőtől, hiszen a kiváló tréner a mérkőzések zömére oldalanként csak egy szélsőt nevezett. Mindenki Pásztor Pistája 36 évesen azonban még játszani szeretne, s mivel a BKC-nál tárt karokkal fogadták, létrejött a megállapodás. Pásztor páratlan eredménysorozattal büszkélkedhet: tizenkétszeres magyar bajnok, tizenkétszeres Magyar Kupa-győztes, KEK-győztes, BL-döntős, a nemzeti csapat színeiben 215 alkalommal léphetett pályára, játszott két olimpián és tagja volt a Világ- és Európa-válogatottnak is.

Hétévnyi spanyolországi légióskodás után hazatér, s szintén Balatonfüreden folytatja pályafutását a sokszoros válogatott kiváló balátlövő, védekező specialista Kis Ákos. A két rutinos játékos - tapasztalta révén - komoly erősítést jelenthet a remek szezont produkáló, első NBI-es idényében tizedik helyen végző Balatonfüredi KC-nak.

Mellettük Frey János, Kovács György és a Horváth testvérek, Szilárd és Roland is Füreden szerepelhetnek a következő idénytől, valamint az idén kiválóan teljesítő Tombor Csaba és Mohácsi Árpád is a BKC sikereiért dolgozhat a továbbiakban.

A távozók kiléte még bizonytalan, a vezetőség jelenleg is tárgyal több lejárt szerződésű játékos kontraktusának meghosszabbításáról.

Zatkalik Dávid
további cikkek
Teherautóval ütközött össze egy személyautó Királyszentistvánnál Teherautóval ütközött össze egy személyautó Királyszentistvánnál ma 14:35 Párizs 2024: Győrben játszik felkészülési meccset a férfi és női kéziválogatott Párizs 2024 Párizs 2024: Győrben játszik felkészülési meccset a férfi és női kéziválogatott Július 13-án Győrben játszik páros felkészülési mérkőzést a férfi és női magyar kézilabda-válogatott, amely a párizsi olimpia előtt még a németekkel is megmérkőzik idegenben, illetve a férfiak Japánnal találkoznak barátságos összecsapáson. ma 14:09 Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter: eredményes volt az Európai Állatjólléti Tanácsok Fórumának idei ülése Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos örömmel számolt be arról, hogy Magyarország is képviseltette magát az EuroFAWC-on, május középén Edinburgh-ban. ma 13:26 Szerelmet színlelt, közös jövőt ígért, lelépett a pénzzel Szerelmet színlelt, közös jövőt ígért, lelépett a pénzzel Egy pétfürdői nő tett bejelentést a rendőrségre 2024. május 8-án, hogy csalás áldozata lett. Az interneten keresztül megismerkedett egy férfival idén februárban, aki szerelmet és közös jövőt színlelve kihasználta jóhiszeműségét. Rávette arra, hogy hiteleket vegyen fel és a pénzt odaadja neki. Az esetről a rendőrség számolt be honlapján. ma 13:16

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.