Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Műszaki hiba miatt késnek a vonatok a székesfehérvári vonalon

2024. június 3. 9:36 // Forrás: MTI

Meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalon - közölte a Mávinform hétfő délelőtt a Facebook-oldalán.
 

FRISSÍTÉS (13:03):  Várhatóan 17 óráig késnek a vonatok a Budapest-Székesfehérvár vonalon egy  leszakadt felsővezeték miatt - közölte a Mávinform hétfő délben az MTI-vel. Azt írták, a Tárnok és Martonvásár közötti szakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok. Emiatt a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő elővárosi és dunántúli távolsági, InterCity vonatok menetideje 30-60, esetenként 80 perccel is meghosszabbodhat. Korlátozások és vonatkimaradások is vannak a műszaki hiba miatt - tudatta a Mávinform.

vehir.hu
további cikkek
Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Több mint százezer elektromos rollert használnak ma Magyarországon Általános városi közlekedési eszközzé válik a magán és közösségi elektromos roller, a Jövő Mobilitása Szövetség adatai szerint Magyarországon már több mint 100 ezer e-rollert használnak az emberek, amelyek mintegy 10 százaléka bérelhető, a többi magántulajdonú eszköz. Számuk folyamatosan nő, különösen a városokban, mivel az e-rollerekkel kikerülhetők a közlekedési dugók és parkolni is könnyű velük. 2024. szeptember 4. 11:56 Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz Az utószezonban is sűrűbben járnak a vonatok a Balatonhoz - közölte a MÁV a vasúttársaság honlapján vasárnap, kiemelve, hogy a balatoni szerelvények a főszezonban több mint 1,2 millió utazást szolgáltak ki. 2024. szeptember 1. 14:02 Atomjaira szedik szét a KRESZ-t, hogy egy sokkal gyakorlatiasabb szabályrendszert rakjanak össze belőle Atomjaira szedik szét a KRESZ-t, hogy egy sokkal gyakorlatiasabb szabályrendszert rakjanak össze belőle Jövő tavaszra elkészülhet az új KRESZ tervezete, ami ezután az Országgyűlés elé kerül, hogy elfogadják azt. A most is hatályban lévő szabályrendszer eddig csupán kisebb ráncfelvarrásokon átesett közel ötven év alatt, most viszont végre az adott korhoz igazodik minden tekintetben. Sajtóinformációk szerint az új KRESZ-ben különösen nagy figyelmet kap majd az e-mobilitás, pont az a terület, amiben Veszprém a legtöbbet fejlesztett az elmúlt években. 2024. augusztus 27. 22:17 Sikeres hídbeemelés a Bakonyban Sikeres hídbeemelés a Bakonyban 2024. augusztus 24. 12:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.