Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

Saját fegyverével rabolták ki

2024. június 11. 13:42 // Forrás: police.hu
Saját gumilövedékes fegyverét szegezték rá egy férfira pénteken Zircen.

Rablás miatt tett bejelentést egy férfi a rendőrségre 2024. június 7-ére virradóra. Elmondta, hogy néhány nappal korábban egyik ismerőse a Győrött parkoló autójából ellopta a gumilövedékes fegyverét, valamint több ezer eurót. A sértett a férfival a helyzet tisztázása érdekében megbeszélt egy találkozót Zirc külterületén. Ennek során összeszólalkoztak, majd a 33 éves győri férfi a korábban ellopott fegyverét ráfogta a sértettre, és felszólította, hogy adja át a nála lévő – közel egymillió forintot tartalmazó – pénzkazettát. Miután ez megtörtént, a támadó áttette az autójába a pénzkazettát, majd elhajtott.

A tettest a rendőrök másfél órával később elfogták Zirc határában. Autójának átvizsgálása során riasztólőszerek, kábítószergyanús növényi törmelék, és azok fogyasztásához szükséges tárgyak kerültek elő.

Az egyenruhások ezután előállították, és drogtesztet végeztek, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és kábítószer birtoklása vétség miatt indult ellene eljárás.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.