Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sallai: Barniért is küzdöttünk

2024. június 24. 7:40 // Forrás: MTI
A mérkőzés legjobbjának választott Sallai Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott a súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabásért is küzdött a skótok ellen drámai küzdelemben 1-0-ra megnyert utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőzésén.

"Szörnyű pillanat volt Barnit így látni. Szerencsére most már sokkal jobban van. Valószínűleg kisebb műtét vár rá, szorítunk neki, hogy minél hamarabb velünk legyen újra. Érte is küzdöttünk a hátralévő 15-20 percben, ez a siker neki is szól" - jelentette ki a Freiburg támadója, aki végig nagy kedvvel futballozott, majd a századik percben az ő gólpasszából döntötte el az összecsapást Csoboth Kevin.

Kapcsolódó cikk
Csoboth 101. percben lőtt góljával versenyben maradtak a magyarok
A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 101. percben szerzett góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát vasárnap a németországi Európa-bajnokság utolsó fordulós csoportmérkőzésén Stuttgartban, ezzel négyesében harmadik helyen végezve megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra.

A 27 éves futballista leírhatatlannak nevezte, hogy ilyen későn nyerték meg a találkozót. Nem csak neki, hanem az egész csapatnak, a szakmai stábnak és a szurkolóknak egyaránt.

Szoboszlai Dominik a mérkőzésen megsérült Varga Barnabás mezében ünnepli a csapat győzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor Szoboszlai Dominik a mérkőzésen megsérült Varga Barnabás mezében ünnepli a csapat győzelmét a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik, utolsó fordulójában játszott Skócia - Magyarország mérkőzés végén a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 23-án. A magyar válogatott a 101. percben szerzett góllal 1-0-ra legyőzte Skóciát, ezzel megőrizte esélyét a nyolcaddöntőbe jutásra. MTI/Illyés Tibor

"Bizakodók vagyunk, hogy számunkra kedvezően alakulnak az eredmények. Remélem, nem ez volt az utolsó meccsünk és valaki közülünk megszerzi majd újra ezt az elismerést" - mondta Sallai, aki majdnem a sajtótájékoztatón felejtette a trófeát, de Marco Rossi szövetségi kapitány nevetve utána szólt, hogy azt nem ő érdemelte ki.

A csoportkör végén hatból a négy legjobb harmadik jut tovább, jelenleg a magyarok három ponttal és mínusz hármas gólkülönbséggel állnak, legkorábban kedden, legkésőbb szerdán derül ki, hogy ez elég-e a továbbjutáshoz.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.