Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Ezért maradtak szárazon a WC-csészék vasárnap este

2024. június 27. 11:37
A megrögzött sportrajongók jól ismerik azt a dühítő érzést, amikor a mérkőzés közben éppen akkor mennek ki a konyhába új sörért, vagy éppen egészségügyi szünetre, amikor valami döntő fontosságú esemény történik a pályán. A magyarok viszont nem kockáztatták ezt az Európa-bajnokságon a skótokkal vívott meccs közben, erről pedig a Fővárosi Vízművek statisztikája árulkodik.

A fővárosi közszolgáltató közzétette a Facebookon azt a statisztikáját, ami a június 23-ai budapesti vízfogyasztás alakulását mutatja. Ezen az idősoron sokáig semmi különleges nem olvasható ki, az emberek a napi rutinnak megfelelő módon használták a vizet.

A magyar-skót mérkőzés este kilenc órakor kezdődött és nem sokkal háromnegyed tíz előtt fújták le az első félidőt, amikor hirtelen megemelkedett a vízfogyasztás.

A következő negyvenöt percben aztán minimálisra süllyedt, ez jól látható a grafikonon is, sőt a következő tíz percben is alig engedtek meg csapokat, vagy húztak le WC-t az emberek.

Csoboth Kevin a 101. percben lőtte be a magyarok győztes gólját, ezután a játékvezető le is fújta a mérkőzést, a vízfogyasztás pedig hirtelen elkezdett meredeken emelkedni.

A magyarok tehát jól tudják, érdemes inkább visszatartani, nehogy lemaradjanak egy történelmi pillanatról, ahogy az vasárnap este is történt!

Forrás: Fővárosi VízművekForrás: Fővárosi Vízművek

vehir.hu
további cikkek
EURO-2024: a dánok legyőzésével negyeddöntős a házigazda német csapat EURO-2024 EURO-2024: a dánok legyőzésével negyeddöntős a házigazda német csapat A házigazda német válogatott 2-0-ra legyőzte a dán csapatot a labdarúgó Európa-bajnokság szombaton Dortmundban játszott és vihar miatt csaknem fél órára félbeszakított nyolcaddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. tegnap 23:56 EURO-2024: kikapott Svájctól és kiesett a címvédő olasz válogatott EURO-2024 EURO-2024: kikapott Svájctól és kiesett a címvédő olasz válogatott A címvédő olasz válogatott 2-0-s vereséget szenvedett a magyarok csoportjából továbbjutott Svájctól a németországi labdarúgó Európa-bajnokság szombati nyolcaddöntőjében, ezzel búcsúzott a további küzdelemtől. tegnap 20:38 Éleslátás ajándékba Éleslátás ajándékba A Szemeszter Optika elkötelezett az éleslátás mellett, már tizedik alkalommal segítették ajándék szemüveggel a rászoruló családokat egy jótékonysági program keretében. Idén kilenc szemüveget adtak át speciális láttásigényű személyeknek, akik közül a legfiatalabb kétéves. tegnap 13:40 Megtartotta diplomaátadó ünnepségét a Humántudományi Kar Megtartotta diplomaátadó ünnepségét a Humántudományi Kar A Pannon Egyetem Humántudományi Karán péntek délelőtt tartották az idei diplomaátadó ünnepséget, amely kiemelt jelentőséggel bírt, hiszen búcsút vettek a leköszönő rektortól, dr. Gelencsér Andrástól és a kar dékánjától, dr. Navracsics Judittól.   tegnap 14:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.