Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elhunyt Palotai Nándor

2024. július 3. 10:28
Palotai Nándor, az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatóság versenybizottságának elnöke hosszan tartó, méltósággal viselt betegsége után kedden délután örökre megpihent.

A kiváló szakember, aki testnevelő tanárként is dolgozott, többek között a Balatonalmádi, a VFC USE, és a VESC egyesületén belül is maradandót alkotott. Palotai Nándor novemberben ünnepelte volna 42. születésnapját.

Elhunyt Palotai Nándor Elhunyt Palotai Nándor

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Vármegyei Igazgatósága az alábbi sorokkal emlékezik Palotai Nándorra:

Találkozunk még, Nándi!

Kedden délután pótolhatatlan veszteség érte a helyi utánpótlás labdarúgóképzés mellett a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Vármegyei Igazgatóságát is. Elvesztettünk egy remek fiatalembert, barátot, versenybizottságunk elnökét.

Palotai Nándor életének 42. évében, méltósággal viselt betegsége után örökre megpihent. Hitvallása volt, hogy minden gyermekben ott lapul a tehetség, csak észre kell venni. Munkájára hivatásként tekintett, napról napra odaadással végezte teendőit.

Nem búcsúzunk tőled, Nándi, hiszen nem mentél el, csupán egy lépéssel előttünk jársz! Kedvenc idézeteddel emlékezünk rád: „Ha repülni akarsz, adj fel mindent, ami nehezít.” Tudjuk, hogy utazásod során a szárnyaid alá veszel bennünket! 

Palotai Nándorral korábban portálunk, a vehir.hu is beszélgetett.

Kapcsolódó cikk
Meglátni a gyermekben a tehetséget
Hitvallása a középiskolánknak, hogy ügyetlen gyermek nincs! Ha csak aprócska reménysugárként is, de minden egyes fiatalban ott rejlik a tehetség. Egyszerűen csak akarni kell megtalálni és megragadni azt: edzőként és pedagógusként egyaránt... – vélekedett Palotai Nándor, a Noszlopy Gáspár Gimnázium testnevelő tanára, miután a veszprémi intézmény sorozatban ötödik alkalommal is kiérdemelte a Magyar Diáksport Szövetségtől (MDSZ) az ország legaktívabb iskolájának járó díjat.
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.