Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dicséretes hazai szereplés a veszprémi pétanque kupán

2024. július 8. 13:02
Az elmúlt hétvégén rendezett veszprémi pétanque kupán több hazai triplett is indult: egy ezüstérmes pozíció mellett egy negyedik helyet zsebeltek be a VHSE.

Egy négyállomásos versenysorozat második felvonása volt a hétvégi veszprémi pétanque kupa, melyre tizenkilenc triplett nevezett. A négy meccsből álló selejtezőből négy hazai csapat jutott be a legjobb nyolcba. A Muraközy Imre, Babai Gábor, Tóth Áron triplett a negyedik helyen végzett. A fiúkat a világbajnokságra készülő felnőtt férfi válogatott állította meg a döntő előtt.

A Veszprémi Honvéd Sportegyesület versenyzőiA Veszprémi Honvéd Sportegyesület versenyzői

A fináléban a másik VHSE-s csapat (Kopasz Zoltán, Wágner Kata, Pach Zsófia) volt a válogatott riválisa: a nemzeti alakulat végül itt is diadalmaskodott.

Muraközy ImreMuraközy Imre

A kupa legjobb ifjúsági játékosa a veszprémi Muraközy Imre lett.

Simon Dani
további cikkek
Remek szereplés a hazai rendezésű tájfutó Eb-n tájfutás Remek szereplés a hazai rendezésű tájfutó Eb-n A veszprémi Máramarosi Ritával a soraiban fantasztikus teljesítményt nyújtva hatodik helyen zárt a magyar váltó a Vértesben rendezett tájfutó Eb-n. 2024. augusztus 27. 21:01 Középtávú és váltó tájfutó ob: tizenhat érmet szereztek a veszprémiek Veszprémi Honvéd Sportegyesület Középtávú és váltó tájfutó ob: tizenhat érmet szereztek a veszprémiek A Veszprémi Honvéd Sportegyesület (VHS) sportolói nagyszerűen szerepeltek a tájékozódási futók középtávú egyéni és váltó országos bajnokságán. 2024. június 25. 15:22 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot tájfutás 2027-ben Veszprém rendezi meg a tájfutó világbajnokságot Veszprém töretlenül halad a cél felé, hogy ne csak a kulturális térképre kerüljön fel nemzetközi szinten is, hanem 2026-ban az európai sportfőváros címre is nagy eséllyel pályázhat. Áprilisban Veszprémben rajtolt a rali Európa-bajnokság, szerda délelőtt pedig négyoldalú együttműködési megállapodást kötött az önkormányzat, a VHSE, a Magyar Tájékozódási Futó Szövetség és a Pannon Egyetem a 2027-es tájfutó vb szervezésére.   2024. május 15. 15:38 Szezonnyitó nemzetközi versenyen szerepeltek a veszprémi tájfutók tájfutás Szezonnyitó nemzetközi versenyen szerepeltek a veszprémi tájfutók Remekeltek a Veszprémi Honvéd SE tájfutói az április első hétvégéjén rendezett Közép-Európai Ifjúsági Találkozón és annak kísérő rendezvényén. 2024. április 13. 8:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.