Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bedrogozva száguldozott a motorjával

2024. július 15. 11:43 // Forrás: police.hu
Nem akart megállni a rendőri jelzésre, Hárskúton fogták el.

Összesen négy járművezetéstől eltiltás volt érvényben azzal a 39 éves balatonfüredi férfival szemben, akit július 11-én délután Hárskúton fogtak el a rendőrök – közölte honlapján a hatóság.

A motoros férfit Veszprémtől követték, aki a többszöri rendőri felszólításra sem állt meg. A lakott területen belül - helyenként a megengedett sebesség többszörösével – száguldó motoros útja végül Hárskúton véget ért, ugyanis egy murvás úton elakadt. Az intézkedésnek mindvégig ellenálló, zavartan viselkedő férfit a veszprémi járőrök elfogták, előállították, majd kábítószer gyorstesztet alkalmaztak vele szemben, amely több drogra is pozitív értéket mutatott.

A Veszprémi Rendőrkapitányságon már folyik nyomozás a férfival szemben korábbi szabályszegése miatt, melyet ezúttal még tudott fokozni. Járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett, járművezetés bódult állapotban, továbbá kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki ezúttal a nyomozók, majd őrizetbe vételét követően kezdeményezték a letartóztatását. A közlekedési szabályok megsértéséért pedig közigazgatási bírságokat szabtak ki ellene a járőrök, illetve szabálysértési eljárás is indult.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.