Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szeptemberben jön a Gyárkertbe Azahriah

2024. július 15. 12:45 // Forrás: Nyitókép: Gyárkert / Pesthy Márton
Veszprém kártya-tulajdonosok kedden délelőtt 10 órától válthatnak jegyet a koncertre, a többiek csütörtöktől csak.

Magyarország jelenleg legnépszerűbb előadója a tavalyi teltházas koncertje után idén ismét a veszprémi színpadra áll szeptember 7-én.

A Gyárkert a közösségi médiában osztotta meg a hírt, ahol kiemelték, hogy a Veszprém kártyásoknak már kedd délelőttől lesz lehetősége jegyet vásárolni a koncertre, mindenki más csütörtök 10 órától tud majd.

vehir.hu
további cikkek
Az egész országban csak háromszor koncertezik úgy a Bëlga, ahogy jövő szombaton a Gyárkertben Gyárkert Az egész országban csak háromszor koncertezik úgy a Bëlga, ahogy jövő szombaton a Gyárkertben Mit kíván a magyar nemzet? A Gyárkertbe Fém of Bëlga koncertet! A Fém of Bëlga projekt mindössze három alkalommal látható, a dunántúlon csak augusztus 24-én Veszprémben. 2024. augusztus 18. 15:57 Így köszöntötték a veszprémiek városuk olimpikonjait Párizs 2024 Így köszöntötték a veszprémiek városuk olimpikonjait Sokkal többen voltak a Gyárkertben csütörtök este, mint egy hónapja a Pogány induló koncerten, pedig most a színpadon kezdetben nem is zenészek, sokkal inkább három veszprémi olimpikon volt, Sárkány Zalán, Betlehem Dávid és a város második ötkarikás aranyérmese, Rasovszky Kristóf. A koncert pedig csak azért került szóba, mert Betlehem Dávid éppen ezen vett részt még az olimpia előtt. Ez csupán az egyik olyan kulisszatitok volt az életükből és élményeikből, amit megosztottak a több ezer veszprémi szurkolóval a város hivatalos köszöntő ünnepségén, ahol a Wellhello is fellépett egy meglepetésvendéggel. 2024. augusztus 16. 1:37 Mutatjuk a legfontosabb információkat Rasóék gyárkertes köszöntéséről Mutatjuk a legfontosabb információkat Rasóék gyárkertes köszöntéséről Hétfőn hazatért az „aranygép” Párizsból, fedélzetén a magyar olimpikonokkal. Csütörtökön viszont a veszprémiek már saját városukban köszönthetik a két érmes nyílt vízi úszót, Rasovszky Kristófot és Betlehem Dávidot a Gyárkertben. Cikkünkben további információkat osztunk meg az ünnepségről. 2024. augusztus 13. 11:10 Úristen is volt a színpadon, de az igazi főszereplők a tizennyolcévesek voltak a Pannon Egyetem ponthúzó partiján Pannon Egyetem Úristen is volt a színpadon, de az igazi főszereplők a tizennyolcévesek voltak a Pannon Egyetem ponthúzó partiján Egy egészséges ember pulzusa nyugalmi állapotban percenként 60-100, ez izgalmi helyzetben akár 120-140 szívdobbanás is lehet. Szerda este a Gyárkertben sok tinédzsernek kúszott fel a szívverése erre a szintre és nem csak azért, mert a színpadra Magyarország jelenleg egyik legnépszerűbb csapatát, a Valmart várták. Nem sokkal este nyolc óra után megérkeztek az első SMS-ek a telefonokra, hogy sikerültek-e az egyetemi felvételek. A Pannon Egyetem erre az alkalomra szervezte meg Pont Ott Partiját, hogy a tizennyolcévesek együtt élhessék át ezeket a pillanatokat. 2024. július 25. 11:59

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.