Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Dr. Czinkotay Frigyest nevezték ki a megyei kórház élére

2024. július 16. 16:35
Dr. Czinkotay Frigyes vezeti a Csolnoky Ferenc Kórházat július 15-től. 

A belügyminiszter hétfőn hét kórház élére nevezett ki új vezetőt: dr. Czinkotay Frigyes irányíthatja a Veszprém vármegyei intézményt, ezzel egyidőben Dél-Pesten, Dunaújvárosban, valamint a Fejér,  a Komárom-Esztergom a Szabolcs-Szatmár-Bereg és a Tolna vármegyei intézményekben is új főigazgató veszi át a stafétát.

Czinkotay kedden állománygyűlésen mutatkozott be vezetőként az intézmény dolgozóinak, amin részt vett dr. Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára, Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter országgyűlési képviselő is. A politikusok üdvözölték az új főigazgatót és támogatásukról biztosították.

A képen (balról jobbra): Ovádi Péter, Dr. Takács Péter, Dr. Czinkotay Frigyes, Porga GyulaA képen (balról jobbra): Ovádi Péter, Dr. Takács Péter, Dr. Czinkotay Frigyes, Porga Gyula

Dr. Czinkotay Frigyes 1974-ben született Kaposváron, majd a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán diplomázott 1998-ban. Az Igazságügyi Orvostani Intézetben folytatott tudományos kutatómunkát az egészségügyi finanszírozás tanulmányozásának témájában, szakdolgozatát is ebből írta. Dolgozott az Állami Népegészségügyi Tisztiorvosi Szolgálatnál. Másoddiplomás képzés keretében 2006-ban végzett a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán jogász szakon, valamint ugyanebben az évben megelőző orvostan és népegészségtan szakképesítést is szerzett. Karrierje során dolgozott ügyvezetőként egy tanácsadó cégnél, ahol 100 milliárd forintot meghaladó uniós és nemzeti forrás felhasználásában működött közre a magyar egészségügy különböző színterein. 2017 év márciusától orvosigazgató volt Veszprémben, ebben az időszakban a főigazgató általános helyetteseként, mint a menedzsment tagja részt vett a kórház működését lehetővé tévő, jövőjét alapvetően meghatározó fejlesztési programokban, továbbá a közvetlen irányításban is.

vehir.hu
Kovács Bálint
további cikkek
Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éves fennállását ünnepelte pénteken az Egyesített Szociális Intézmény Török Ignác utcai idősek otthona.  2024. szeptember 6. 21:12 Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Európai Unió Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Reményeink szerint a decemberi EU-csúcson rögzítik, hogy a kohéziós politika a jövőben is meghatározó lesz az unió versenyképessége és a demográfiai helyzet javításában - mondta Navracsics Tibor a kohéziós politikáért felelős miniszterek pénteki budapesti informális találkozója után. 2024. szeptember 6. 14:52 Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei nyár volt a legmelegebb az északi féltekén a feljegyzések kezdete óta - jelentette be pénteken az Európai Unió Copernicus klímafigyelő szolgálata, hozzátéve: nagy a valószínűsége, hogy az idei év pedig a valaha mért legmelegebb év lesz. 2024. szeptember 6. 9:38 Lezajlott a rendkívüli közgyűlési vitája a millenniumi emlékműről Millenniumi emlékmű Lezajlott a rendkívüli közgyűlési vitája a millenniumi emlékműről Több mint egyórás vita zajlott csütörtök reggel a veszprémi városházán, ahol rendkívüli közgyűlés keretében tárgyalták újra Lugossy Mária Munkácsy-díjas szobrászművész millenniumi szobrának elhelyezését. A szavazáson végül nem született váratlan eredmény, a vitában viszont több helyi közéleti és kulturális szereplő is felszólalt. 2024. szeptember 5. 15:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.