Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem zár be végleg, csak felújítják a veszprémi állatorvosi rendelőt

2024. július 23. 10:46 // Forrás: Nyitókép: Veszprémi Állatkórház Facebook-oldala
Szó sincs arról, hogy végleg bezárna a Veszprémi Állatkórház, csupán más lesz az üzemeltetője, aki vállalta, hogy néhány hónap alatt felújítja az épületet, hogy aztán ismét kinyithasson rendelőként. Megkerestük az új üzemeltetőt, dr. Pásztor Istvánt, hogy többet megtudjunk a részletekről.

A veszprémi médiában az elmúlt huszonnégy órában több helyen pontatlanul jelent meg az a hír, amit a Veszprémi Állatkórház tett közzé a közösségi médiában, miszerint a rendelő bezár augusztus 2-től. A hír olyan szempontból igaz, hogy a jelenlegi üzemeltető, az Alpha-Vet tényleg nem rendel itt többet, viszont helyette dr. Pásztor István szakállatorvos, a Kedvenc Állatorvosi Rendelő alapítója vezetője veszi át az épületet, aki megkeresésünkre elmondta, hogy hamarosan elkezdik felújítani a leromlott állapotú épületet, majd várhatóan a jövő év elején immáron a saját praxisával átköltözik ide az Ady Endre utcába.

A szakállatorvos hozzátette, hogy az Alpha-Vettel a váltás korrekt módon ment végbe, nekik is az volt a céljuk, hogy a jövőben is állatorvosi rendelő működjön az épületben, amit dr. Pásztor István több évtizedes szakmai tapasztalattal a háta mögött tud biztosítani.

Az ügyeleti ellátás, ahogy eddig is legközelebb Székesfehérváron az Alpha-Vet Állatkórházban érhető el, a veszprémi gazdák pedig augusztus 2-ig kérhetik, hogy a kórlapokat, laboreredményeket e-mailben küldjék el számukra.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.