Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

'Velünk több lehetsz' - hirdeti a rendőrség látványos toborzóvideójában

2024. augusztus 5. 9:40
Veszprém vármegye legszebb részein forgatták a jeleneteket a rendőrség legújabb toborzókampányának videójához. A felhívás fő üzenete, hogy rendőrként valaki nem munkát, hanem hivatást választ, amivel együtt közösséget is kap maga mellé és személyesen is több lehet.

A látványos videó rövid betekintést enged a járőrök, kommandósok, baleseti és bűnügyi helyzínelők, illetve a nyomozók munkájába, miközben kivétel nélkül a Veszprém vármegyei rendőrök által rögzített felvételek láthatók.

A most indított kampánnyal a rendőrség igyekszik megtalálni azokat a leendő tagjait, akik értéket látnak ebben a hivatásban és szívesen kiteljesednének rendőrként.

vehir.hu
további cikkek
A Neptun-rendszert feltörő csalót fogott el a rendőrség kék fény A Neptun-rendszert feltörő csalót fogott el a rendőrség Az egységes felsőoktatási rendszert, a Neptunt feltörő, és egyebek mellett hallgatók ösztöndíjait magának átutaló csalót fogott el a rendőrség, a letartóztatásban lévő fiatal férfit több mint száz rendbeli bűncselekménnyel gyanúsították meg - közölte hétfői sajtótájékoztatóján Farkas Péter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályának vezetője. 2024. augusztus 5. 12:35 Huszonnégy éve eltűnt fiú holttestét találhatta meg a rendőrség Baján kék fény Huszonnégy éve eltűnt fiú holttestét találhatta meg a rendőrség Baján Az eddigi adatok alapján a tizenegy éves korában, 2000 tavaszán eltűnt Till Tamás holttestét találták meg a nyomozók Baján; az elásott és lebetonozott maradványok azonosítása még folyamatban van - közölte csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Petőfi Attila rendőrségi főtanácsos. 2024. augusztus 2. 11:39 Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség Addikciók ellen – csellengő fiatalok, drogok, digitális függőség A hétfő délelőtti konszenzusos minikonferencia során bemutatták a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok által kezdeményezett fejlesztéseket azok a szakemberek, akik részt vesznek a kábítószerügyi stratégia végrehajtásában. Az eseményen ismertették a KAB-KEF-21-0004 "A KEF-ek fejlesztése Veszprém megyében" pályázat eredményeit is.   2024. június 25. 12:11 Roadpol akció keretében vadásznak az ittas és drogos autósokra Roadpol akció keretében vadásznak az ittas és drogos autósokra Országosan ellenőrzik az egyenruhások a járművezetőket 2024. június 17. és 23. között. 2024. június 16. 9:29

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.