Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Veszprémi sikerek a Extrememan Nagyatád hosszútávú triatlonversenyen

2024. augusztus 12. 14:45
A hétvégén a Spirit SC Veszprém csapata részt vett a 35. Extrememan Nagyatád hosszútávú triatlonversenyen, amelyen a klub triatlonistája, dr. Szekeres Mariannra tizedik alkalommal teljesítette a távot. Rajta kívül csak nyolc nő volt az elmúlt harmincöt évben, aki tízszer, vagy több alkalommal megmérettette magát ezen a távon és helyszínen.

A Spirit SC sportolója 12 óra 57 perc idő alatt teljesítette a távot, ami 3800 méter úszásból, 180 kilométer kerékpározásból és 42,2 kilométer futásból állt. Rajta kívül a klub színeiben még Schmidt Péter is elindult, ő 15 óra 47 perc alatt teljesítette a kihívást. A nagyatádi versenyen ugyancsak a Spiritesek közül egy váltó is indult dr. Hunyadfalvi Balázs, Dobó Norbert, Dobó Eszter részvételével, ők 10 óra 29 perces időt futottak, ezzel másodikak lettek a maguk kategóriájában.

További hír a Spirit SC Veszprém környékéről, hogy már javában zajlanak az augusztus 24-ei Ada-Alu Bakony-Balaton Félmaraton szervezése, amelyekről további infó ide kattintva tudható meg.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.