Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Ezeréves ünnep, 21. századi élmény – megújult a Szent István Nap mobilalkalmazása

2024. augusztus 12. 20:10 // Forrás: Lounge Communication
Megújult mobilapplikáció és honlap segítségével tájékozódhatnak a Szent István Nap látogatói az eseményekről, rendezvényhelyszínekről és a négynapos ünnepségsorozattal kapcsolatos minden tudnivalóról. Ezáltal gördülékenyebben tervezhetik meg programjaikat, egyszersmind korszerű felhasználói élményben lehet részük.

A Szent István Nap mobilalkalmazás új, felhasználóbarát felülete lehetővé teszi, hogy a fesztiválozók könnyedén eligazodjanak a gazdag programkínálatban, a fejlett keresési funkciónak és az intuitív menürendszernek köszönhetően pedig villámgyorsan rátalálhatnak az őket leginkább érdeklő eseményekre. Az alkalmazás emellett kapott egy új chatbot funkciót is, amely azonnali válaszokkal és személyre szabott segítségnyújtással áll rendelkezésre, így egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.

Szintén újdonság az útvonaltervező, amelynek segítségével a rendezvénysorozat résztvevői időt megtakarítva, hatékonyan közlekedhetnek a különböző helyszínek között, a személyre szabható lista funkció pedig mostantól bárki számára lehetővé teszi, hogy összeállíthassa saját, egyedi programtervét. 

Az alkalmazás fejlesztői a kezdőoldalt is megújították – az itt megjelenő, folyamatosan frissülő hírfolyam naprakész információkkal látja el a felhasználókat az ünnepségsorozat minden mozzanatáról.

A szentistvannap.hu címen elérhető weboldal is jelentős átalakításon esett át. Az új, még áttekinthetőbb programtábla helyszínek szerinti bontásban mutatja be az összes eseményt és rendezvényt. A kiemelt előadók és programok külön szekciója biztosítja, hogy senki ne maradjon le a legnépszerűbb eseményekről, az újragondolt szűrőrendszer pedig lehetővé teszi, hogy a vendégek könnyedén megtalálják az érdeklődési körüknek megfelelő elfoglaltságot, legyen szó koncertekről, családi eseményekről vagy kulturális rendezvényekről.

A Szent István Nap hivatalos mobilalkalmazás letölthető a legnagyobb alkalmazásáruházakból. Azoknak, akik tavaly is használták az applikációt, elegendő frissíteniük a korábbi verziót. 

vehir.hu
további cikkek
Szent István bátor döntésének köszönhetjük, hogy ma itt lehetünk Szent István bátor döntésének köszönhetjük, hogy ma itt lehetünk Közös állománygyűléssel ünnepelte államalapításunk ünnepét a Magyar Honvédség Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ és a Magyar Honvédség Légierő Parancsnokság pénteken az Agórában. 2024. augusztus 16. 14:55 Szent István Nap: a Road Movie Live-on mindenki megtalálhatja a kedvencét Szent István Nap: a Road Movie Live-on mindenki megtalálhatja a kedvencét A Road Movie Live évről évre a Szent István Nap egyik legnépszerűbb programhelyszíne, amely az idén augusztus 19-én és 20-án is különleges zenei élményt kínál azoknak, akik kilátogatnak a Műegyetem rakparti koncertekre. A magyar zenei élet kiválóságai, köztük a Bagossy Brothers Company, Curtis, a Honeybeast és Zséda a hazai tájak, városok által inspirált dalaikat adják majd elő. 2024. augusztus 15. 14:14 Az idén is nagyot szól majd a tűzijáték Magyarország születésnapján (videó) Az idén is nagyot szól majd a tűzijáték Magyarország születésnapján (videó) Monumentális látványban lehet részük mindazoknak, akik a budapesti tűzijátékkal koronázzák meg a Szent István-napot. A Petőfi hídtól a Margitsziget alsó harmadáig terjedő, közel öt kilométer hosszú látványtéren több mint negyvenötezer különálló pirotechnikai effekt jelenik meg. A lélegzetelállító hatáshoz az elmaradhatatlan drónshow és fényfestés is hozzájárul. 2024. augusztus 15. 10:22 Egy különleges alkotás lett Magyarország Tortája Egy különleges alkotás lett Magyarország Tortája A modern és hagyományos magyar alapanyagokat ötvöző, különleges süteménnyel ünnepelhetjük az idén Magyarország születésnapját. A Magyarország Tortája címet elnyert, Mákvirág fantázianevű édességet – amely a váci Édes Vonal Cukrászda alkotása – augusztus 19-től vásárolhatják meg az érdeklődők a Szent István Nap rendezvénysorozaton és a kijelölt cukrászüzletekben. Kovács Alfréd cukrászt Zséda, a Szent István Nap nagykövete kérdezte a díjnyertes alkotás alapötletéről és sajátosságairól. 2024. augusztus 10. 10:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.