Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szakmai konferenciával készültek a tanévre a pedagógusok

2024. augusztus 27. 14:26
A Csermák Antal Zeneiskolában rendezték meg a Veszprém Vármegyei Szakmai Tanévnyitó Konferenciát kedden.

A szakmai programot Hegedűs Barbara, a megyeszékhely alpolgármestere nyitotta meg. A politikus megköszönte a pedagógusoknak az elmúlt tanévek nagyobbnál nagyobb kihívásai közepette tanúsított helytállását. Elmondta, hogy az önkormányzat igyekszik minden tőle telhető támogatást biztosítani az oktatás zavartalan és színvonalas működése érdekében, külön pályázattal támogatják például a tanórán kívüli tevékenységeket, és akkor is gyorsan reagálnak, ha valami sürgős felújításra van szükség. Hozzátette: Veszprém célja, hogy európai szinten is a legélhetőbb városok közé tartozzon, ehhez pedig elengedhetetlen a magas színvonalú oktatói-nevelői munka. 

dr. Hegedűs Barbaradr. Hegedűs Barbara

A zártkörű szakmai programon Pálfi Erika, a Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárságának főosztályvezetője tájékoztatta a megjelent pedagógusokat a 2024/25-ös tanévval kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, majd ehhez a témához csatlakozott Merklné Kálvin Mária, az Oktatási Hivatal főosztályvezetője is. A Klebelsberg Központ fontosabb feladatairól és fejlesztéseiről Szűcs Attila, a Balatonfüredi Tankerületi Központ szakmai vezetője számolt be, míg a Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ részéről Béd Judit vezető hivatali főtanácsos szólalt fel. 

vehir.hu
Vámosi Patrik
további cikkek
A forrásszerzésben és az egymásra találásban is segít Veszprém fejlesztésösztönző irodája A forrásszerzésben és az egymásra találásban is segít Veszprém fejlesztésösztönző irodája Egy lehetőséget kapott a régió, hogy az Európa Kulturális Főváros programsorozat után se torpanjon meg, sőt tovább lépjen és immáron ne csak tervezze, hanem meg is tudja valósítani a kreatív iparban az ötleteit, hangzott el csütörtök délután Veszprémben az Óváros tér 25. szám alatti Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) megnyitóján, ami első vidéki képviseletként nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy segítsen a régió vállalkozásainak és civil szervezeteinek megcélozni az Európai Unió közvetlen forrásait, mellette pedig a közreműködésével épüljenek az üzleti kapcsolatok is, amiben jelenleg a legnagyobb lemaradásban vagyunk. tegnap 14:19 Orbán Viktor szerint a magyar gazdaság a fellendülés, a konjunktúra kapujában áll Orbán Viktor szerint a magyar gazdaság a fellendülés, a konjunktúra kapujában áll Magyarország gazdasága egy nagyon nehéz időszakon már túl van és egy gazdasági nekilendülés küszöbén, a konjunktúra kapujában áll - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. tegnap 10:13 A mobilitási héthez csatlakozva rendezik meg a sportágválasztót és a fiatalok napját is A mobilitási héthez csatlakozva rendezik meg a sportágválasztót és a fiatalok napját is Idén is csatlakozik Veszprém az Európai Mobilitási Héthez. Szeptember 20-án az autómentes naphoz kapcsolódóan rendezik meg a sportágválasztót és a fiatalok napját is. tegnap 12:43 A kormány jövőre munkáshitelt vezet be A kormány jövőre munkáshitelt vezet be A kormány legkésőbb jövő év január 1-jétől munkáshitelt vezet be; a kedvezményes kölcsönt azok vehetik majd igénybe, akik már 17-18 éves koruktól dolgoznak, és nem jogosultak a diákhitelre. 2024. szeptember 12. 11:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.