Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Napnyugta után is sétálhatunk az állatkertben pénteken

2024. augusztus 28. 11:06
Hosszabb nyitvatartással várja vendégeit augusztus 30-án a Veszprémi Állatkert az állatkertek éjszakája alkalmából.

Az állatkert közleményében azt írja: a Gulya-dombi pénztár nyitva tartása ezen a napon 9:00-20:00-ig tart, így a belépés 20:00 óráig lehetséges. A dinó park ezen a napon 19:45 óráig tekinthető meg. Az Afrika szavanna játszótér melletti étterem teraszán 18:00-20:45 óráig zenés esttel várják a látogatókat, emellett nyitva lesz a dinó parki büfé és a Costa kávéterasz is. 

Az Állatkertek Éjszakája program kizárólag a Gulya-dombi területet érinti, ezért az alsó, Fejes-völgyi terület 18:00 órától az aluljárónál lezárják.

A lezárást követően a Gulya-dombi területről nincs lehetőség a Fejes-völgyi területre való lejutásra, így aki a lenti területen parkolt, 18:00 óráig el kell hagynia az Állatkert Gulya-dombi területét. Aki szeretne részt venni a programon, a Gulya-dombi területen parkoljon le!

A Veszprémi Állatkert augusztus 30-án 18:00 órától az alábbi jegyárakkal várja Látogatóit: 
Gyermek (2- 18 éves korig): 1 000 Ft
Felnőtt (18 év felett): 2 000 Ft
A kisgyermek jegyek (0-2 éves korig) ezen az estén változatlanok.

A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A hosszabbított nyitva tartás ideje alatt a bérletek is érvényesek. A kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, a jegypénztárban lehet megváltani, és más kedvezményekkel nem összevonható! 

Az állatkert felhívja a látogatók figyelmét, hogy az esetleges kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a programváltoztatás jogát fenntartják. 

zoo
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.