Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Bolla: az első 10 perc kivételével semmi nem működött

2024. szeptember 8. 8:27 // Forrás: MTI
Bolla Bendegúz, a magyar labdarúgó-válogatott szélsője szerint a németektől elszenvedett 5-0-s vereséggel záruló szombat esti Nemzetek Ligája-mérkőzésen az első 10 perc kivételével "semmi nem működött", de ennek az okait még meg kell keresniük.

A Rapid Wienben légióskodó játékos az M4 Sportnak azt nyilatkozta, azt tervezték, hogy nyomást gyakorolnak a németekre, de ezt 10 perc elteltével már nem tudták megvalósítani.

"Elcsúszott az egész, mindig elkéstünk, túl nagy területeket hagytunk nekik, márpedig ha náluk van a labda, akkor tudjuk, hogy abból mi következik. A következő meccsre ki kell javítanunk ezeket a hibákat"

- fogalmazott a futballista, és kiemelte: hiába volt az első félidőben nekik is néhány helyzetük, "összességében ez nem nézett ki jól".

Düsseldorf, 2024. szeptember 7. Bolla Bendegúz (b) és Nagy Ádám (j), valamint a német Jamal Musiala (k) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen Düsseldorfban 2024. szeptember 7-én. MTI/Szigetváry ZsoltDüsseldorf, 2024. szeptember 7. Bolla Bendegúz (b) és Nagy Ádám (j), valamint a német Jamal Musiala (k) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen Düsseldorfban 2024. szeptember 7-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A védelem jobb szélén kezdőként lehetőséget kapott Balogh Botond hangsúlyozta, az ellenfél nagyon komoly játékerőt képvisel, ezért ki is lehet tőle kapni, 5-0-ra viszont nem szabad.

"Elnézést kell kérnünk a szurkolóktól, mert ez egy olyan vereség, amire nincs magyarázat. Változtatnunk kell a párharcokat illetően és az egyes csapatrészek szempontjából is, mert kedden már a bosnyákok ellen kell teljesítenünk. Addig meg kell beszélnünk, hogy mit kell jobban csinálnunk és onnantól kezdve csak arra a találkozóra koncentrálni" - nyilatkozta.

A mérkőzés utolsó perceiben pályára lépő, és ezzel a válogatottban most bemutatkozó Nikitscher Tamás arról beszélt, hogy felemás érzések kavarognak benne, mert gyermekkora óta erről a pillanatról álmodott, de egy ilyen vereség után "nem lehet mit mondani, csak bocsánatot kérni a szurkolóinktól".

"Ez kritikán aluli volt. Mindenki tudja, hogy aki felveszi a címeres mezt, annak kötelessége meghalni a pályán, ezért kedden, otthon mindent meg kell tennünk azért, hogy a bosnyákok elleni találkozó után emelt fővel hagyhassuk el a pályát" - jelentette ki.

A magyar válogatott kedden 20.45-től játszik Bosznia-Hercegovinával a Puskás Arénában, a meccset pedig az M4 Sport élőben közvetíti majd.

vehir.hu
további cikkek
FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. ma 15:49 Szoboszlai: büszke vagyok a csapatra magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: büszke vagyok a csapatra Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt mondta, büszke az együttesre és a társaira, mert olyan választ tudtak adni a németektől szombaton elszenvedett 5-0-s vereségre, amire ő maga is számított. 2024. szeptember 11. 7:51 Magyar-bosnyák: gól nélküli döntetlen a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-bosnyák: gól nélküli döntetlen a Puskás Arénában A magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Bosznia-Hercegovinával a Puskás Arénában kedden, a Nemzetek Ligája A divíziójának második fordulós mérkőzésén. 2024. szeptember 10. 22:51 Rossi: a pofontól még ég az arcunk magyar labdarúgó-válogatott Rossi: a pofontól még ég az arcunk Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a kapott nagy pofon után "tökösnek" kell lennie a magyar labdarúgó-válogatottnak, hogy legyőzze kedden a bosnyák csapatot a Nemzetek Ligája második fordulójában. 2024. szeptember 9. 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.