Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Megrongálták egy gyerek kerekesszékét Herenden

2024. szeptember 13. 11:06
A rendőrök elfogtak és előállítottak egy 46 éves herendi férfit.

Egy herendi édesanya azért kérte a helyi körzeti megbízott segítségét szeptember 11-én, mert két nappal korábban egy ismeretlen megrongálta gyermeke kerekesszékét. A tettes összevagdosta a lépcsőházban tárolt jármű háttámláján a szövetanyagot.  

Fotó: police.huFotó: police.hu

Adatgyűjtést követően a körzeti megbízott elfogta és előállította a Veszprémi Rendőrkapitányságra a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 46 éves helyi férfit. Rongálás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, tettét egy korábbi sérelemmel magyarázta – számolt be az esetről weboldalán a rendőrség. 

vehir.hu
további cikkek
Veszprém vármegyei tűzoltók is küzdenek a gátakon árvíz Veszprém vármegyei tűzoltók is küzdenek a gátakon Szolgálat-átszervezéssel, árvízi védekezésben tapasztalatokkal rendelkező tűzoltókkal, valamint eszközökkel, illetve az önkéntes tűzoltókkal és önkéntes mentőcsoportok készenlétbe állításával többszörözi meg mától a védekezéshez szükséges erőforrásait a katasztrófavédelem.  2024. szeptember 17. 17:36 Gyorsétteremnél rabolt ki fiatalokat a bedrogozott férfi Gyorsétteremnél rabolt ki fiatalokat a bedrogozott férfi A sorban állóktól indulatosan pénzt követelő férfit néhány órán belül elfogták a veszprémi rendőrök. 2024. szeptember 16. 15:12 A Magyar Honvédség felkészült a gátak védelmére árvíz A Magyar Honvédség felkészült a gátak védelmére A Magyar Honvédség felkészült, készen áll és jelenleg 367 katona teljesít szolgálatot a gátakon – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter hétfőn Nagy István agrárminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatón, Mosonmagyaróvár határában a Lajta gátjánál. 2024. szeptember 16. 13:43 Belügyminiszteri elismerés az észak-macedón segítségnyújtásért Belügyminiszteri elismerés az észak-macedón segítségnyújtásért Az Észak-Macedóniában augusztus elején pusztító erdőtüzek oltásában közreműködő tűzoltócsapatot köszöntötték pénteken a Belügyminisztériumban. 2024. szeptember 13. 9:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.